Жени Джаферович бори жеги във Виетнам (снимка)

  • 27 юли 2018 11:01

  • 14716
  • 3
Жени Джаферович бори жеги във Виетнам (снимка)
©

Чудовищна жега мъчи спортното семейство Джаферович. Плувкинята Евгения и футболистът Ваня са на ваканция в далечен Виетнам. Двойката се похвали със снимки от екзотичната си почивка.

Огромните горещини и високата влажност обаче са нетърпими за Жени и съпруга й. Те са отседнали в тузарски комплекс в провинция Киен Жианг. Там температурите удрят 35 градуса по Целзий през деня.

Бившата плеймейтка бори жегата с леден душ на плажа. Тя облива пищните си форми за радост на мъжката част край басейна. Госпожа Джаферович се слави с огромния си естествен бюст и сочната дупара, пише в."България днес".

 
 

жега .....

 

A post shared by Evgenia Dzaferovic (@evgenia.dzaferovic) on

Жени и Ваня изживяха емоционално лято, след като любимият им футболен тим на Хърватия достигна до финала на световното първенство в Русия. "Шахматистите" останаха със сребърните медали, но това не помрачи настроението им. Джаферович, който е бивш капитан на "Берое" е израснал в балканската страна. Той бе обещал на любимата си да я изненада с екзотичната ваканция през юли.

Последвайте канала на

Novini.bg
14716 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.07.28 | 12:28

3
ох какво да кажа? просто красива жена-браво!!!!!

2018.07.27 | 12:21

2
ох как изкъм да й апунисам циците с голмия си сапун

2018.07.27 | 11:53

1
Във Виетнам няма престъпност, образование и здравеопазване са безплатни, превозът на деца и вързастни също, интернетът почти навсякъде е безплатен, а БВП е десетки пъти по-висок от този на седесарска България.

Добави коментар

Водещи новини