Славея Сиракова за майките на болни деца: Повръща ми се от такива

  • 20 юни 2018 18:52

  • 87792
  • 58
 Славея Сиракова за майките на болни деца: Повръща ми се от такива
©

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева -Славея атакува във фейсбук майките на деца с увреждания. Според нея искания им от последните дни са просто "вдигане на патардия" и едва ли не самите те са виновни за положението, в което се намират.

"Системата няма как да убие нещо, или някой поради простата причина, че всеки един от нас също изгражда своя собствена система. Работата ми е свързана с хора, с техните нужди, но и с тяхното безхаберие и безотговорност! Историята познава десетки случаи на родители, създали потомство и на такива, които са го изоставили. Съвременната медицина дава възможност да видиш какво ти предстои, за да вземеш най-доброто решение преди всичко за себе си и детето, което носиш в утробата си! Когато си решила да раждаш, очевидно си решила и да бъдеш майка!..“, пише Славея Сиракова.

„Истината е, че от такива "майки" ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки път проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!", завършва Сиракова.

Постът в страницата й в социалната мрежа предизвика буря от възмущение. Десетки се включиха в коментарите с призив да се засрами. Вероятно по тази причина и по-къснопостът  беше изтрит.

Последвайте канала на

Novini.bg
87792 58

Свързани новини

Коментари 58

Добави коментар
Don

2018.06.21 | 12:32

46
Браво Славея
Много хора мислят като теб и мен, но агресивноста на тези майки е прекомерна
излиза , че половината население трябва да се грижи за болните деца друга за пенсионерите и то не остана кои да работи и да се радва на живота. като сте толкова загрижени станете доброволци и помагаите
Иванова

2018.06.26 | 09:43

58
А ти би ли станал, би ли помогнал или да умнееш само можеш, а? Знаеш ли ти как минава един, не, дори половин ден покрай човек с увреждания? Даже ако не ти е близък или роднина, да не говорим за детето ти? Замисли се, ако си ти!...
geri

2018.06.21 | 13:07

48
Don ти си влечуго

Иванова

2018.06.26 | 09:26

57
И в крайна сметка не се разбра какво точно е искала да постигне с този коментар. Не искала да обиди, ясно. Но защо тогава вмъква в такава болезнена и чувствителна тема коренно противоположни субекти, като биологични родители, изоставящи децата си? Абсолютно не на място, непонятно и излишно! Глупаво! Хубаво момиче, но глупаво! Не може да владее и използва правилно по време и място емоции, мисъл и реч! Постигна само това, че ще е известно вече и не само като дъщеря на Илияна и Наско!
Драган

2018.06.25 | 12:15

56
Истината е по средата :)
поли

2018.06.24 | 13:20

55
Мръсно долно животно.Не,да не обиждам животните и боклука,защото боклука преди да стане такъв е служел за нещо.Измет.
С

2018.06.20 | 21:34

20
Не критикувам момичето. Ще дам два примера:
1) Аз и съпругата ми трябваше да вземем решение дали да имаме дете с увреждания или да прекъснем бременност по препоръка на докторите. Решихме да я прекъснем, след година и половина ни се роди здраво и будно дете;
2) Имам познат на когото докторите са му казали, че ако има второ дете ще е увредено, той и жена му решават, че ще правят второ дете и ще оборят тезите на докторите, но сега жена му и по-голямата му дъщеря висят по протестите и носят някакви тениски и се снимат с тях за facebook всеки ден.

Питам се кой от двама ни е взел правилното решение?
За такива казуси е писало момичето, защото докторите казват прекъснете бременността или не правете деца, а те ще раждат въпреки предупрежденията е имат ли основание да протестират?
пипи дългото чорапче

2018.06.24 | 13:12

54
До С господине,и на мен ми казаха същото но 2 се роди съвсем нормално дете.Всеки случай трябва да се разглежда поотделно!А тая ако не са родителите и сигурно даже и за продавачка нямаше да я вземат.Да не е направила нещо сама или поне сама да си е купила жилище като много млади хора.Куче ли коте или дете е отгледала.Дърво ли е посадила .

2018.06.20 | 21:53

22
И децата с увреждане могат да бъдат прекрасни хора. Ако поровиш в итернет ще разбереш за такива. Съжелявам но твоята рецепта кой да живее може да бъде само за теб и никой друг. Аз дори не мога да си кажа мнението за да не повлиая на някой друг.
asd

2018.06.20 | 21:37

21
еми кажи им на майките да си убиват децата и да не протестират с тъпите си тениски

2018.06.24 | 00:33

53
Няма ли домове да приберат тези деца за да млъкнат майките им,най-сетне.
кокиче

2018.06.23 | 09:56

52
срам и позор нагла като родителите си плод на комплексари

Иванова

2018.06.22 | 19:13

51
Много чувствителна, брей!!! Като й се повръща и не иска да гледа, да не гледа! Но не пропуска да се похвали, че ходи по домове! Или трябваше да уточни какви точно!
Ако беше мааалко по умна или по-интелигентна, щеше да знае, че уврежданията не са само вродени. Получават се и на 2 месеца, и на 17 години, и на 57, вследствие заболяване или при инцидент. Това не се предвижда, нито предотвратява, а и няма човек, който да го иска . Случва се и няма какво да направиш - бориш се или бягаш. Както и че не всички се раждат със златна лъжица в устата и с нейните материални (само!) възможности.
Няма равен старт в живота, но има равен финал! След това всеки си плаща, а Онзи горе води сметката и дава всекиму според заслугите.
Такива като нея разбират каква чутовна и греховна глупост са избълвали, едва след като ги застигне същата орис. Но дори и тогава не е много сигурно!
За нивото и хората на една страна се съди по отношението към болните, слабите и хората с увреждания. Оставям всеки да отсъди по съвест.
Ганчо

2018.06.21 | 17:26

50
Толко ва му стига акъла на това самозабравило се девойче, задоволено от всякъде и благодарение на майка си и бащаси. Смятам, че не трябва да и се обръща внимание, тя е като мушиците еднодневки.
анонимен

2018.06.21 | 16:49

49
Безсрамница, жестока и безчувствена.

Добави коментар

Водещи новини