Обвиниха Есил Дюран в плагиатство (снимки)

  • 21 март 2018 09:19

  • 8070
  • 2
Обвиниха Есил Дюран в плагиатство (снимки)
©

Доказалата се през годините дизайнерка Евгения Борисова обвини Есил Дюран в кражба. Дизайнерката публикува любопитен статус, с който изказа професионалната си обида от действията на нейната колежка:

Ето какво гласеше той: „Виждам имитационни модели, приличащи на моите от миналата година с евтин материал от жълти пайети и ми стана доста обидно. Да! Живеем в свободна Европа и можеш да се инспирираш от всеки в целия свят, но може ли поне да не сме от една и съща държава! Нямам нищо против това, че намират за печелившо да съсипваш идеята на някой с евтина интерпретация, но наистина усещането е доста неприятно, когато някой развали идеята ти по този начин. На мен са се обаждали клиенти с молба да им изработя рокля, която е направена от български колега - не от мен и категорично съм отказвала да пресъздавам труда му. Наранява дизайнерското ми его и не ми доставя удоволствие подобна поръчка. Не бих споменала името й, за да се въздържа от излишни спекулации, просто я моля ако разпознае себе си в тези редове да се замисли до колко е достойна постъпката и.

Има доста прилики между новата колекция на Есил Дюран и старата на Евгения Борисова, която тя визира в поста си.

"Пълна глупост... Моля не ме занимавайте с простотиите на хората", отвърна на обвиненията Есил Дюран, пише в. "Телеграф".

Реално приликата е, че върху двата чифта ботуши има бродерии с пайети, но на певицата са отпред, а на дизайнерката Борисова - отстрани.

Самите тоалети обаче нямат нищо общо. Единствено си приличат по това, че и в двата са използвани пера.

Novini.bg
8070 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
куку

2021.01.14 | 02:43

2
Само дето на Есил са 100 пъти по-хубави:D

2018.03.22 | 05:20

1
Те в Туркия така са си свикнали - АDIBAS

Добави коментар

Водещи новини