Алисия заряза Бирмата

  • 01 март 2018 17:44

  • 17287
  • 8
Алисия заряза Бирмата
© Facebook

Алисия остави Бирмата! Певицата и милионерският наследник не са двойка вече почти месец. След бурен любовен романс, през който на няколко пъти се караха и събира, АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Георги Станоев решиха да прекратят окончателно взаимоотношенията си.

Виновник за краха на връзката е АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Изпълнителката и бивша на Валери Божинов напира от дълго време за сватба, но милионерският наследник категорично отказва да се задоми.

Певицата, която днес навършва 35 години, мечтае за семейство. Тя иска да се задоми повече от всичко и често споделя, че й е време да се омъжи. След като разбира, че мъжът до нея няма същите планове, изпълнителката на "Карамел" зарязва милионерския наследник, пише в. "България днес".

За последно двамата прекараха коледните празници заедно в Пампорово, като АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия за пореден път засяга темата за сватба. Щом вижда, че Георги Станоев не е готов да вземе важното решение, изпълнителката в прав текст му заявява, че с връзката им е свършено.

След като и Бирмата се оказа неподходящ за нея, АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия отново е в търсене на голямата си любов.

"Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка", признава АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Певицата има три сериозни връзки, но от нито една не успя да сбъдне мечтата си и да се види като булка. Пред приятелки тя споделя, че все си избира неправилни мъже и дори се притеснява, че може да остане стара мома.

Най-разстроена от раздялата между певицата и Бирмата е майката на милионерския наследник - Лидия Станоева-Скалата. Бизнесдамата обожава АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и я виждаше като идеалната снаха. Скалата неколкократно кара сина си да предприеме следващата крачка, но Бирмата категорично отказва да се задоми.

Двете дами бяха супер близки и често излизаха по женски. След края на любовния романс между Бирмата и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия певицата спря да излиза с майката на бившия си. Певицата реши да се съсредоточи върху кариерата си, както и в отглеждането на сина си Валери-младши.

Последвайте канала на

Novini.bg
17287 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
до тези за които пиша

2018.07.12 | 21:15

8
българия е държава на псевдопевици, чалгаджийки, мутреси, на курвентии, тя
не е държава на учителката, лекарката, краварката, тя е мутро държава, Мутро-
ландия, земя мутрясъла и бандитясъла.
maia ryseva

2018.03.14 | 15:41

7
krasiva gena e alisia....a wie...semeinite...kato wi gledam...ste mnogo 6tastlivi...da vi pazi gospod...iznewerite
Кандидат

2018.03.11 | 18:27

6
Ами добри и грижовни заварчици и стругаро-фрезисти колкото щеш. Пък и шофьорите не са много кът...
KоBpa

2018.03.04 | 14:37

5
Като ги избира такива с пари - нормално :D Защо не си хване нормално момче "от народа", ами избира богати хрантутници, на мама и на тати момчетата, които никога няма да се наиграят? Защото коврата иска мангизи, не любов....
ник

2018.03.04 | 14:37

4
Голяма кариера има, да грачи по чалготеки. Нека да работи над нея.
Kurestiq

2018.03.04 | 14:37

3
Selska KURVA,iskala da se jeni,che to ot platena prostitutka sapruga stava li :))
100

2018.03.02 | 18:33

2
Айде бе драскачи, бях се притеснил вече за бирмата. От три месеца не бяхте писали нищо за домашния любимец и селската пръчка.

2018.03.02 | 16:28

1
ДГД всичките

Добави коментар

Водещи новини