Кой всъщност е мъжа на Маги Желязкова и защо двамата пропуснах партито след сватбата?

  • 07 октомври 2017 11:02

  • 74243
  • 4
Кой всъщност е мъжа на Маги Желязкова и защо двамата пропуснах партито след сватбата?
© Фейсбук

Георги Сидеров, за когото само преди дни се омъжи Маги Желязкова е бивш служител на ГДБОП, съобщава Телеграф.

Красавицата се врече във вечна вярност в една от най-луксозните зали на Грандхотел София, където в ролята на шаферки влязоха най-близките й приятелки и дружки.

Булката сама организирала събитието като подбрала дори най-малките детайли - място, покани, храна, напитки - всичко било по неин избор. Единствено украсата била чужда задача, но отговаряла напълно на изискванията на семейство Сидерови.

Сватбата минала без част от традиционните ритуали, свързани с младоженците. Нямаше питка и менче по тяхно изрично настояване. Жартиерът отишъл в ръцете на най-близкия приятел на Георги - Теодор, който го сграбчил почти на секундата. Обща позната пък хванала букета на булката.

Красива, стилна и организирана - така всички гости определят сватбата. Всички гости се свързали с младоженците и на следващия ден, за да изкажат възторга си от празненството.

Гостите разкриха, че Маги и Георги пропуснали да се намажат със сметана от празничната торта като това се дължало най-вероятно на времето, което булката отделила за грим и прическа. Които не желаела да развали.

Въпреки, че не разчупили питка, булката успяла да настъпи младоженеца и според поверието, тя ще командва в семейния живот.

Любопитното е, че двамата пропуснали афтърпартито след сватбата, за да изконсумират първата си брачна нощ. Но са убедени, че никой не им се сърди, допълва изданието.

Novini.bg
74243 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Фен

2017.10.24 | 14:08

4
Тази е изключително грозна , как му става на Жоро ?!?!

2017.10.09 | 11:43

2
Може пък пут.ата да и е настрани...знае ли човек!
бг

2017.10.24 | 14:08

3
има няколко миски дето са по грозни и от обикновена жена,тази маймуна,крокодила тони и донякъде бакалова
Пешо Куресрия

2017.10.09 | 00:35

1
Ами пропуснали са защото са отишли да се ебат и дя се дави в кура му лошо нема да си се ебът ко не

Добави коментар

Водещи новини