В леглото на Слави е суша повече от година

  • 22 август 2017 17:02

  • 25972
  • 5
В леглото на Слави е суша повече от година
© Булфото

Повече от година Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в не е изпитвал никаква "креватна" наслада, а във връзките с представителките на срещуположния пол той се задоволявал предимно с платонична любов заради невъзможността си да бъде активен в леглото, съобщава HotArena.

Водещият обаче се стараел да приема положението си трезво и компенсирал липсата на секс с много работа, споделят запознати.

Балерината Мартина Огнянова бе последната сериозна любов на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, с която отношенията му приключиха през 2014 година. На раздяла обаче, когато танцьорката от "Магаданс" се залюби с боксьора Коко Колев, тя намекна, че през последните месеци от връзката си с Дългия интимността отсъствала помежду им. Злите езици още тогава шушукаха, че Мартина искала да остарее със Слави, но липсата на потомство, както и либидо у партньора й я карали да гледа встрани от семейното ложе. Веднага след раздялата си с шоумена от Учиндол красивата блондинката забременя и роди син на новия си приятел.

Още през 2014-а Слави започнал да има редовни засечки в леглото, като самият той си обяснявал това с все по-напредващата възраст, сериозните проблеми в бизнеса, носещи тонове стрес, както и лекарствата, които приема, за да се поддържа в кондиция. Трифонов се чувствал непълноценен и изплашен от засечките в леглото, той предпочитал да не бере срам пред жените, оставяйки отношенията им да не стигат до кревата.

За последните 3 години на водещия от Би Ти Ви бяха приписвани няколко връзки с апетитни жени, но нито една от тях не стигна до нещо по-сериозно. След танцьорката Мартина Трифонов залюби още една балерина със същото име, а най-шумна бе връзката му с изгрялата звезда на прогнозата за времето Натали Трифонова. Отлично осведомени източници обаче разказват, че гологлавият милионер използвал половинките си точно като компаньонки, без да ги кара да се чувстват жени в истинския смисъл на думата.

Novini.bg
25972 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.02.09 | 17:08

5
А бе не ни занимавайте с тоя чекиджия.

2018.02.09 | 17:08

4
Да му се изaкам в леглото и той да легне на топло.

2017.09.05 | 11:47

3
Ама те с Натали ебaха ли се?

2017.09.05 | 11:47

2
Някой изненадан ли е?
ХАХО ЕФЕНДИ ГЬОТВЕРЕНОГЛУ

2017.08.26 | 12:59

1
Препоръчвам на всеки с проблеми с мъжествеността , една година да прекара в сараите и гарантирано ще бъде произведен на стари години в чин " татко " .

Добави коментар

Водещи новини