Роксана обърна гръб на Софи Маринова и Тони Стораро

21 август 2017 18:37

Роксана обърна гръб на Софи Маринова и Тони Стораро
© Фейсбук
32220 3

Въпреки щастливите събития в живота си, Роксана не може да се отърси от някои неприятни спомени.

В края на юли Роксана каза "Да" на своя любим Александър, а дни след това роди първата им рожба. Въпреки че сватбата бе пищна и по цигански щура, настроението на булката е било помрачено от един факт, който е останал скрит досега, пише kliuki.bg.

Певицата сериозно се е засегнала от неуважените покани, които е отправила към колегите си Софи Маринова и Тони Стораро. Двамата винаги са й се пишели близки приятели, но така и не присъстваха на най-важния й ден. А оправданието им е било, че имат насрочени участия, които няма как да отменят.

Макар че и тя е в тези среди и знае как стоят нещата, Роксана не приела никак добре тяхното оправдание и им заявила, че им се сърди. Въпреки, че ако им е казала няколко седмици по-рано, нормално графикът им да е запълнен. Булката сметнала липсата на най-големите звезди на сватбата й като чиста проява на неуважение.

Затова за нея, колкото и крайно да звучи, Тони и Софка вече не са й приятели! "Може би единствените, които не дойдоха, бяха близките ми колеги, така да ги наречем. Нека работят хората, нека изкарват пари. Софи не дойде. Стораро не дойде, Фики не дойде. Обадиха ми се, но това не ме задоволява", заяви през зъби Роксана.

Тя проявява разбиране единствено към Джена, която има малко бебе и доста по-сериозно оправдание за отсъствието си. Но не може да преглътне факта, че уж най-близките й я оставиха сама в този ден, и то много скоро преди раждането. След това булката започнала да се оправдава, че и без това не искала огромна сватба със стотици гости, каквато се очакваше да бъде.

Роксана заявява, че хората, които наистина са искали да я уважат, са намерили време и начин да го направят. След тях са Нелина, Илиян, Джамайката, Пепи Христозова и други. А останалите май да не очакват наскоро родилата певица да им проговори в близко бъдеще!

Novini.bg
32220 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар
гост

2017.08.23 | 10:38

170093
малко ли са нашите проблеми че ни занимавате с тези,,,,
baiiiih48

2017.08.22 | 16:03

170136
пууууууу.язък.............а бе тони и софке -защо бе защо не дойдохте та сватбата но Роксана БЕ ............КАК МОЖАХТЕ БЕ..........ЦЯЛА НОЩ НЕ СЪМ СПАЛА БЕ.........Как не ви е срам бе на другата сватба няма да правите така ..............разбрахте ли ми бе .............борсуци...........ама че сте ама..........хайде

2017.08.22 | 10:01

170245
циганска раабота

Добави коментар

Водещи новини