Гадателката на Берлускони: До 2014 г. Бойко Борисов ще се ожени!

  • 09 януари 2012 21:27

  • 2602
  • 2
Гадателката на Берлускони: До 2014 г. Бойко Борисов ще се ожени!
© Интернет

Теодора Стефанова, известна повече като ''гадателката на Берлускони'', е родена на 18 юли в Стара Загора. През 1984 г. катастрофира. Спътникът й умира на място, тя е в кома 18 дни. Когато се събужда, има пълна амнезия.

Паметта й се връща след 4 дни, но заедно с нея в главата й започва непрестанно да звучи глас - описва й миналото и бъдещето на хората около нея, пише blitz.bg.

Теодора вече повече от 20 години живее и работи в Италия.

- Теодора, каква ще бъде 2012-а година за България?

- Очакват се много стачки, много недоволни хора. Два вота на недоверие ще искат на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но ще бъдат неуспешни, то ще си изкара мандата. Виждам четирима министри, които ще си тръгнат. Като цяло трудна година очаква и самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Трябва да се справи с всички проблеми, които идват от Европа. 2012 за него е година на ново начало. Ще свърши някои основни неща, които е планирал, за да си освободи съзнанието и емоциите и да потърси своята половинка. До 2014 г. ще заживее с жена. ЕС върви към разпадане, идва нова Европа. 2012 е белязана от катаклизми – земетресения, наводнения, цунами, пожари. Светът ще се бори и с водни, и с огнени стихии. Но край на света няма да има.

- Как ще тръгне мандатът на новия президент Плевнелиев?

- Президентът Росен Плевнелиев ще направи големи промени. Между тях с Борисов ще има конфликт. Ще бъде принуден да живее в резиденцията в Бояна и да напусне дома си, колкото и да не му се иска. Неговата съпруга Юлияна е доказателство на правилото, че зад всеки успял мъж стои силна жена. Тя е водещата фигура в семейството. Ще се появи пред обществото, като дойде моментът. Тя не иска да си нарушава личното пространство. През 2012 и скандали ще им спретнат в семейството, но бракът им ще оцелее. И в други семейства от политическия елит ще има скандали и интриги.

- В тази връзка какво ще е развитието с ''Атака''?

- Там са доста болезнени нещата, има много раздори. Моята прогноза е, че ще има две националистически партии в бъдеще, ''Атака'' ще се разпадне на две части. Едната ще се оглави от Волен и хората около него, а другата ще бъде на Митко Стоянов и майка му Капка. На нея й предстои важна политическа кариера. Пред нея в бъдеще ще има други предизвикателства. Волен няма да остане с тази жена до него - Деница - максимум до две години и пак ще има промени и раздори. Във времето те ще си простят с Капка и ще си подадат ръка в личен план, но не и в политиката. Докато Вера Кочовска беше жива, тя даваше голяма енергия на тяхното семейство, въздействаше положително и на ''Атака''. След смъртта й всичко се срути. Капка и синът й сега са много наранени, но ще се отърсят от всичко това и ще тръгнат да съграждат.

- В предишното интервю ти предсказа, че Сергей Станишев ще отиде на дипломатическа работа в Русия, а ето, че той стана председател на ПЕС?

- След като Европейският съюз се разпадне през 2016 г., ще замине и за Русия на работа. Председателският пост в БСП принадлежи на Георги Първанов по карма и по съдба. Татяна Дончева също ще има лидерско място в БСП.

- Симеон Дянков ще се задържи ли?

- Ще се появят напрежения между него и премиера. 2012 година ще бъде тежка финансова година на оцеляване. Ще се вдигнат цените на тока, на водата, на храната, на дрехите. Ще бъде година на о-це-ля-ва-не! Нека никой не се заблуждава, че годината ще бъде лека!

- Какво ще стане със ''Синята коалиция''?

- Ще гласуват на вотовете на недоверие против Бойко заедно с БСП и ДПС.

- А РЗС?

- Засега ще останат с правителството. Яне Янев ще си има дете през тази година.

- Какво да правят хората във финансовата криза с парите си?

- Хората трябва да инвестират в земи и терени сега, като се чудят какво да правят, като еврото си заминава. Рано или късно хората масово ще напуснат градовете и ще се върнат по селата, по именията.

- Как е твоята приятелка Дарина Павлова?

- Много добре се развиват нещата й със Силвио Берлускони. Трябва да бъдем горди с нея! Заставам твърдо зад моята прогноза, че Дарина ще заживее заедно със Силвио. Ако мисли някой, че Берлускони е излязъл от политиката завинаги, това не е така! По-нататък той ще се кандидатира за президент на републиката.

- Какво очаква някои от известните светски личности в България?

- Алисия и Ники Михайлов ще продължат да бъдат сред най-обсъжданите, може да си имат и бебе. Фолкпевиците Глория и Анелия ще се сдобият с нови половинки. Анелия може и второ детенце да си има. Бербатов също може да има второ дете.

Последвайте канала на

2602 2

Коментари 2

Добави коментар
Илияна Камбурова

2012.02.08 | 20:51

2
Много уважавам и ценя Теодора Стефанова ! Мечтая да се срещна с нея. Да е жива, здрава и много късмет да има в живота !
j

2012.01.25 | 20:05

1
извинете за безпокойството но се боря за награда ще може ли 1 цъкване на линка само благодаря ви :):):) http://nagradite.bg/vote/gnoll-14226.html

Добави коментар

Водещи новини