Радина Кърджилова проспа кастинг в Народния театър

  • 07 януари 2012 16:15

  • 12903
  • 23
Радина Кърджилова проспа кастинг в Народния театър
©

Младата актриса с буйно поведение и склонност към среднощни купони посрамила не само себе си, а и гаджето си Деян Донков – пише „България днес”.

Именно той уредил Радина да се яви на театралното прослушване, което не е никак обикновено. Дори не е българско – отбелязва таблоидът. Става дума за знаменития руски театрал Юрий Бутусов, главен режисьор в петербургския театър „Ленсовет”.

Той е у нас, за да постави пиесата „Лов на диви патици” на сцена №1 на България.

Радина Кърджилова
трябвало да се яви в Народния и да разкрие таланта си пред руския постановчик, но за зла беда се успала. Постъпката й е излагаща и срамна – коментират колегите й.

Почти на 100 процента Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на ще участва в „Лов на диви патици”. Той почти тропнал с крак пред руския режисьор и изискал Кърджилова да бъде прослушана. Заради изцепката на актрисата обаче публиката едва ли ще види любовната двойка заедно на сцената. Името, което се спряга за въпросната роля, е на брюнетката Ани Пападопулу.

От таблоида съветват Радина да си ляга с кокошките, за да става с петлите. „И си вдигни столичното дупе до Народния театър, който е точно на 225 метра от дома ти!” - пише вестникът.

Последвайте канала на

woman.bg
12903 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
реалист

2012.01.08 | 18:12

10
3, и как стигна до тоя велик извод? щото една мома се успала, и не отишла на кастинг, и изпуснала ролята.... и квоо? голяма работа! това засяга САМО И ЕДИНСТВЕНО НЕЯ. ако иска - ше иде, като не иска - няма да иде. мързелива, несериозна - това си е лично нейна работа. защото, както казах, последствията са само за нейна сметка. а всеки сам решава какво да прави с живота си. и тук стигаме до ИСТИНСКИЯ проблем - в Бг това НЕ СЕ ПРИЕМА! тук винаги има несметна паплач, надъхана да ти дава наклон на хуя....

2012.01.11 | 23:15

23
Ако наистина беше "реалист", нямаше да се правиш на тъп и да пишеш такива неща. Подобно на нейното поведение е поведението на една огромна част от българите, а това ДРАЗНИ. Дали става въпрос за някое пишман-гъзарче, което получавайки "голямата" заплата от 600 лв. решава да си купи телефон за 900, или за такава "актриса", играла в 3-4 малоумни филма, и вече мислейки се за най-великият човек на своето поколение, няма голяма разлика. А някой се опита да я сравни с Уди Алън и да я нарече "голям творец". Какъв "творец" е това момиченце? Нито е показала някакъв актьорски талант във филмите, в които е участвала, нито нищо. С кого намери само да я сравняваш...
Язе

2012.01.08 | 18:12

11
Неколко пъти си го казал. ТОВА СИ Е НЕЙНА РАБОТА, както и куп други глупости, а се пишат статии за тех?!?
Гьоте

2012.01.09 | 11:12

22
Много се пие, много се пуши, ама и ужасно много се спи във тази държава(България)
един

2012.01.09 | 10:07

21
.... а когато субект, пишещ "незнам" и "фълшива"тръгне да рзвява собствените си критерии като "закон Божи", направо пускам жълто от кеф! ТОЙ, разбираш ли, никога не я бил харесвал. НА НЕГО, разбираш ли, му се струвала изкуствена.... а кой беше ти, извинявай? велик актьор с десетки признания? велик критик с десетки признания? не? обикновен, неуспял в нищо дришльо? а на какво основание тогава ни занимаваш с личните си предпочитания? възоснова на мантрата "всеки има право на мнение" ли? да, ама тя има и продължение - личното мнение на някой си има стойност пред обществеността само когато и въпросният някой има стойност. иначе - у лево и мнение, и автор. иначе като ше размятаме просто лични вкусове - сигурен съм, че според някои сапуна и водата са лиготии, а според други Азис е най-великия творец и желан сексуален обект.... ама нали се сещате какви са субектите с такива предпочитания? въшливи цигани и педе*унгели. е, кой има нужда от личното им мнение?
реалист

2012.01.08 | 17:07

6
13, това дразни КОГО бе, палячо? защо трябва да ме дразни несериозността или мързела на някой, когото дори не познавам, и чиито действия не ме засягат по никакъв, ама по НИКАКЪВ начин? тая мома е актриса, доколкото разбрах - не е шеф на Спешен център, нито е министър. ако беше такава, и закъсняваше за работа - щях да се възмутя, защото работата на подобни постове засяга хиляди хора. но тя, както казахме, е актриса - съвсем частно лице със съвсем частни успехи, провали и т.н. или пък да ми беше роднина или приятелка, та да ме е яд, че си е проспала шанса.... ама не е - не я познавам. постъпките й не ме засягат по никакъв начин. и в такъв случай, овцо от неизвестен пол, ЗАЩО поведението й да ме дразни? ТЕБ явно те дразни - за което има само едно обяснение: ЗАВИСТ. а че такова било поведението на огромна част от бъллгарите - добре, нека е така! ама да питам пак - ЗАЩО това би трябвало да ме дразни? дали са единици, десетки или милиони - това не променя факта, че говорим за ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ. всяка личност, която не е на обществена служба, може да разпилява времето си и да съсипва кариерата си КАКТО СИ ИСКА. и ако ти имаш проблем с това, значи е време да посетиш психоаналитик!

2012.01.09 | 07:52

20
Първо се научи да четеш, пък после пиши коментари. Само това ще ти кажа.

2012.01.09 | 07:52

19
Тая не знам на какъв късмет и връзки я набутаха в стъклен дом и вече стана ебати "звездата" - пишат с кого е спала, кога се е успала, дали се е бръснала между краката ...
аххахах

2012.01.09 | 07:51

18
в тежък афтър на "прослушване" не се ходи :)
VEsKO

2012.01.09 | 07:50

17
komentatorite,vsi4ki ste za psihodispanser :D:D:D Radin4eto stava za klatene,natatak nishto ne me interesuva.Da si lapa na toq grozniq pampalkata i vaobshte da ne ni zanimavat.Ai mainata im na tiq "aktiori".Na vas,umnite i razveselqvashti komentatori,vsi4ko nai-hubavo prez novata godina :)

2012.01.09 | 07:49

16
Хахаха тъпа разглезена кранта, като има пари да ходи по цели нощи на дискотеки и заведения да я чукат в кенефите, явно не и трябва тая "роля", като гледам си е добре, надали и прави впечатление. ^^
aaaaaaaaaaa

2012.01.09 | 00:47

15
Най-яката online стратегическа игра в световен мащаб може да се регистрираш от тук http://www.erepublik.com/en/referrer/Bulgarian+god+of+war пожелавам ви приятна игра и добър прогрес
VSTYLE

2012.01.08 | 22:27

14
MNOGO VAJNO CHUDNA STATIA GOLIAMA RABOTA CHE SE USPALA IZLOJILI SME SE PRED RUSNAKA GOLIAM PRAZ

2012.01.08 | 18:12

9
Не там е въпроса. Просто такъв е "елита" на нацията - алкохолици, наркомани, мутри, проститутки. Видят се с малко повече пари и вече си мислят, че са хванали Господ за шлифера. Ето това е проблема - тъпият селяндурски манталитет на българите като цяло.

Добави коментар

Водещи новини