Брад Пит: Анджелина е лоша майка

  • 27 декември 2016 07:12

  • 58756
  • 0
Брад Пит: Анджелина е лоша майка
©

На Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в очевидно му е писнало да мълчи след нападките на бившата си съпруга Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и за пръв път проговори пред сайта „Story”.

Това той направи под формата на писмо. След като разривът в звездната двойка стана известен, Анджелина го обвини, че е лош баща и е малтретирал шестте им деца. Особено сина им Мадокс, когото нападнал физически в нетрезво състояние.

Тя също така поиска той да се тества редовно за наркотици, ако иска да вижда децата си. Според близки до двойката, Анджелина силно е преувеличила с обвиненията си, тъй като иска да се пресели в Лондон, където възнамерява да прави политическа кариера.

Досега Брад стоически мълчеше. Вчера обаче написа писмо, което отново разбуни духовете.

"Джоли очевидно няма никакъв механизъм за самоконтрол, който да попречи деликатни детайли да стигат до медиите. Тя явно не осъзнава, че двамата родители сме популярни личности и изнасянето на "мръсното бельо" пред всички не само подтиска децата ни, но и ги излага на опасност. Коя майка би причинила това на децата си," пише Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в.
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
58756 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини