Фолк певица се развежда заради изневяра

  • 22 декември 2016 06:51

  • 82787
  • 8
Фолк певица се развежда заради изневяра
© Фейсбук

Фолк певицата Татяна се развежда със съпруга си, след като го хванала в изневяра. Това потвърди самата изпълнителка на "Пайнер", която е изключително разстроена от неприятната ситуация.

По информация на "България Днес" любовницата е 20-годишно момиче - точно толкова години Татяна имаше връзка с мъжа си, като от 18 години официално са семейство. Друг интересен детайл е, че тайната половинка на изневеряващия е само няколко години по-голяма от сина им.

"Винаги съм била искрена и съм показвала всичко, което се случва около мен. Преди няколко години моят съпруг ми изневери и като един нормален и разумен човек прецених, че всеки може да сгреши и е редно да простя. След един известен период от време отново ми се случи нещо такова... Поисках от мъжа си да има един почивен ден в седмицата, в който да бъдем истинско семейство. При което той ми даде ултиматум, че трябва да престана да пея, ако сме заедно и т.н. Много интересно, че по същото време, докато го е искал това нещо, той вече има друг човек до себе си, което страшно много ме нарани, огорчи и разочарова...", разкри емоционално Татяна.

Новината за развода идва шокиращо, тъй като в публичното пространство изпълнителката винаги е говорила, че се радва на огромно семейно щастие. Хората я познават като всеотдайна домакиня, която дава всичко за семейството си. Оказва се обаче, че е имало тежки моменти, които тя умело е прикривала.

"Вярвала съм в истинското семейство и в човека до себе си. Не смятам да драматизирам, искам да се знае истината от първо лице! Моят син знае каква майка съм била, каква съпруга и каква певица съм била до този момент. Животът продължава и няма да спра да правя това, което съм правила толкова години и по никакъв начин няма да се променя - нито в личен, нито в професионален план, защото така е редно", каза още Татяна.

"България Днес" разбра, че фолк певицата вече не живее със съпруга си, който е напуснал общото им жилище. Цялата драма обаче се приемала много тежко от сина им, който бил изключително разочарован от създалата се ситуация. Той обаче се превърнал в най-голямата опора за майка си и не спирал да я подкрепя в този труден момент.

Новината за развода веднага светна лампичката на феновете относно последната песец на изпълнителката "Етикет "Единствена". Те прозряха, че парчето вероятно е посветено на неверния мъж на певицата:

Колко мачка ме, но аз претръпнах
в силната жена си ме превърнал
спря да ме боли, но наред си ти
жертва бях за теб, а не жена ти.
Имитация с такава ли ме сменяш
излагация, реплики да вземаш
кой, каза ти, кой, че можеш с мен да си играеш.

Източници разкриха, че процедурата по развода е задвижена и вероятно още от следващата година Татяна ще премине в отбора на необвързаните.

Последвайте канала на

Novini.bg
82787 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2018.04.18 | 10:04

8
ами дърта си е вече, тъз кво очаква. да си намери някой дърт богат чужденец сега и да го върже с дете и е готова и обезпечена за следващите 10-15 г., както правят останалите коври

2017.09.11 | 16:34

7
То при тия същества няма други причини.Това е нормален начина на живот.Една година-един мъж-едно дете, втора година-втори мъж-второ дете и така докато и спрат детеродните функции.
Boko

2017.09.11 | 16:33

6
Ela pri men Kotence ,shte te pozlatia , shte ti kupia apartament v Plovdiv a ne na selo , pusni tel za vrazka

2017.09.11 | 16:33

5
Оо, искам да правя секс с Татяна

2017.09.11 | 16:33

4
И тази се е омъжила по сметка и е разбрала, че ще дели парите с друга, а може и да намалеят до нула. Чалгата - менте музика за менте хора.

2017.09.11 | 16:33

3
Еми, просто една жена, колкото и да е готина, за 20 години ти писва и на мъжа му се иска нещо свежо

2017.09.11 | 16:33

2
Браво! Да си ходи при двадесет годишната!

2017.02.15 | 08:36

1
Ауууу, каква, каква драма..., че трънал с младо маце.

Добави коментар

Водещи новини