Ревниво гадже нападна екипа на "София: ден и нощ"

  • 07 декември 2016 13:15

  • 11500
  • 2
Ревниво гадже нападна екипа на "София: ден и нощ"
©

Дива ревност е причината за мистериозното изчезване на сексапилната Поли от риалитито "София: ден и нощ". Гаджето на русата красавица Александрина Янкова нападнало екипа на продукцията, тъй като не търпял гаджето му да се натиска с останалите участници в продукцията, пише в. "България днес".

Скандалът се разразил през лятото, разкриха изплашени оператори от екипа. По време на снимките на поредната серия отнякъде изскочил ММА боецът Даниел Недялков. Точно в този момент русата Алекс снимала гореща сцена и това извадило половинката й от равновесие.

Даниел се нахвърлил върху екипа и започнал да млати наред, крещейки и обиждайки грозно операторите и актьорите.

След това забранил на Алекс да се въплъщава в палавата Поли, която често виждахме по оскъдно облекло на малкия екран. Алекс се опитвала многократно да озапти ревнивеца, като му обяснявала, че любовните сцени са част от работата й. Даниел обаче бил непреклонен. Чашата преляла, когато по сценарий Поли трябвало да започне да се натиска с разни "музикални продуценти", които да й уредят кариерата на певица.

След като Янкова не се съобразила с болезнена ревност на половинката си, Илиев влетял на снимачната площадка и направил по-нататъшното й участие в сериала невъзможно.

От продукцията също не искали да имат взимане-даване с пиперливия мъжага. Те заявили на Александрина да се откаже от мераците си да става актриса, защото това би било опасно не само за нея, но и за околните.

Малко след чутовния скандал Александрина спря да се появява в сериите.  Официалната версия на продуцентите е, че Алекс е започнала други проекти.

Последвайте канала на

Novini.bg
11500 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.11 | 19:28

2
ши го ева в пръдльото тоя селтак
Пешо манафа

2016.12.11 | 19:28

1
Ако съм на мястото на тая директно ще му бия шута на тоя комплексар.

Добави коментар

Водещи новини