Галена и Криско окрадоха Веси Бонева (видео)

  • 05 октомври 2017 12:07

  • 40109
  • 2
Галена и Криско окрадоха Веси Бонева (видео)
©

КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и нагло окрадоха за новата си песен „Мама Ураган“ миналогодишно парче на друга певица Веси Бонева, пише HotArena.

Самата Веси Бонева написа на стената си във Фейсбук следното: "Наистина съм изненадана да чуя това! Доста близо звучи до нашия проект "Разпалвам микрофоните" издаден на 27.03.2015 година!!! Мненията оставям на вас!?!".

Часове след като ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и пусна новия си проект с КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор „Мама Ураган“, песента бе оплюта от феновете. Меломани нарекоха КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор "продажник", заради това, че именно той написал песента, само и само да вземе някой лев. Потребители на социалната мрежа са категорични, че ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и копира Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B, при това доста неуспешно, а заглавието напомня на парчето на Джей Ло - "Ain't your Mama".

Последвайте канала на

Novini.bg
40109 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
banda88

2016.10.06 | 12:55

2
nz ama kliput nqma ni6to ob6to

2016.10.06 | 12:54

1
абе хора наистина ли има такива изпълнители и чак песни имали?!?!

Добави коментар

Водещи новини