Николета бясна на Валери

  • 01 октомври 2016 07:28

  • 23121
  • 5
Николета бясна на Валери
© Facebook

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През отново хвърля змии и гущери по адрес на бившия си съпруг Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Ексфутболната половинка е бясна на нападателя и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, пише в."България Днес".

Причината е, че моделката е научила, че играчът на "Партизан" е платил по-голямата част от купона за рождения ден на сина си Валери-младши. Наследникът на фолкпевицата и Божинов навърши девет години на 12 септември. По случай празника АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия му спретна детско парти в увеселителен парк в столичен мол. На него беше и сестричката му Никол. На една от снимките от купона дори се вижда как АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е поставила грижовно ръка на рамото на малката.

Самият Божинов не успя да присъства на празника на Валерко заради ангажиментите си с "Партизан". Той обаче се отчел с подарък, а освен това поел по-голямата част от разноските за празненството. Това достигнало до ушите на Николета и тя не може да си намери място от бяс.

Както е известно, Лозанова и бившият й съпруг си размениха нападки в медиите след рождения ден на Никол преди няколко месеца. Тогава Николета обвини Божинов, че не е присъствал. Не я интересуваше фактът, че той има мач с "Партизан" и клубът няма как да го пусне.

По-късно самият нападател обяви, че причината за избухването на Николета е друга.

"В момента мачовете ни са сряда - събота. Рожденият ден на Никол беше в петък. Този път ми беше невъзможно да присъствам и предупредих по-отрано Николета. И въпреки това получих гневно обаждане от нея защо не съм дошъл, за да платя сметката!?!?!?! И после да ходи да казва, че нарочно не съм си отишъл, за да не платя сметката на детето. Ако това е нормално...", оплака се Валери, който няколко дни преди това пратил 2000 евро на Николета. Това била издръжката на Никол за два месеца.

Сега Божинов отново е подложен на унищожителния гняв на бившата си, която не може да се примири с факта, че е дал пари за рождения ден на другото си дете. Нищо че той излязъл доста по-евтин от този на Никол. Николета не спирала да съска по негов адрес пред приятелки.

Последвайте канала на

Novini.bg
23121 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Васил

2016.10.04 | 12:18

5
Каква голяма новина!
ужасссссс......

2016.10.04 | 12:17

4
парцал.ще я видиме след неколко годинки като хептен смачка пижамата какво ще прави,щот тя и сега не е накава красвица,а за тия където ще писнат вижте я без грим,рано сутрин
Gosho

2016.10.04 | 12:17

3
Kurvata si ostava Kurva za tsql jivot,bilo bqsna ili spokoina .
Емо

2016.10.04 | 09:49

2
Ало махнете я тая пача бясна била тъпа е изтърва Валери
Соввщвб

2016.10.04 | 09:48

1
Ееее това е най важното Валери и Николетка

Добави коментар

Водещи новини