Асен Блатечки в гореща афера с колежка

  • 10 август 2016 18:48

  • 28648
  • 3
Асен Блатечки в гореща афера с колежка
© Булфото

Асен Блатечки има афера с колежката си Снежана Макавеева, гласят последните клюки. Двамата са били засечени заедно на къмпинг „Градина“, пише HotArena.

Блатечки и Макавеева били в компанията на други свои колеги. Запознати разкриват, че морският бриз и топлото време разпалили страстите между двамата и те се отдали на кратка лятна афера, но не смятали да задълбочават отношенията си. Самият Блатечки вече си изпати с моделката Диляна Попова. Актьорът започна връзка с нея от която се роди синът им Борил. Вместо да свие семейно гнездо с Диляна той се върна при жена си. Затова сега актьорът не мислел да задълбочава отношенията си с Макавеева, а за двамата това било само морски флирт.

Самата Снежана не е криела, че е доста освободена и няма нищо против краткотрайните афери. По време на снимките на „Под прикритие“ тя се залюби с Мариан Вълев, с когото имаха доста бурна връзка, но в крайна сметка се разделиха. Говори се, че актрисата си пада и по жени, дори имаше връзка с Люси Дяковска, пише „Галерия“.

Последвайте канала на

Novini.bg
28648 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Асен Пелтечки

2016.08.13 | 07:18

3
Тоя траверс надрусан напит като свинюга ядаща ла*на. Кво ми пука за него. Да зема аз да го опна един път та да му се намери накрая
jena

2016.08.13 | 07:18

2
tova razpi6toleno laino ne se sprq! jalko za katerina!prilica mi na oligofren! ne bih legnala s nego-koq normalna jena bi go napravila?

2016.08.13 | 07:18

1
Голяма новина !! Много ни интересува колко к...ви чука !!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини