Щерката на Гала става журналистка

  • 06 юни 2016 15:31

  • 7058
  • 2
Щерката на Гала става журналистка
© Булфото (архив)

Дъщерята на Гала - Мари, която се дипломира в немско езиково училище, е решила да кандидатства журналистика, разкри самата водеща.

"Тя пише добре и тази специалност като временен вариант е добър избор. В продължение на 2 години ме убеждаваше как трябва да продължи образованието си в Италия. Не знаеше какво иска да следва, но беше категорична, че това е страната. Преди няколко месеца се влюби и се отказа", сподели Гала. Завършвайки частна гимназия в столицата, Мари първо искала да се занимава с хотелиерство и кулинария, защото била силна в рецептите за сладкиши.

"Прави торти, които приличат на произведения на изкуството, но ги прави по 3 дни. Веднъж й казах: "Хората ще умрат от глад, ако чакат ти да ги нахраниш, тази торта не е за изложбена зала" и тя се съгласи, че може би сладкарството не е нейното нещо", спомня си Гала.

Още по темата прочети тук.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
7058 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Редовак

2016.10.13 | 08:42

2
Дали даже гимназията не беше частна гимназия Uwekind? Аз знам, че училището е доста добро и не е чак толкова скъпо... Общо взето, те май повечето частни гимназии държат едни и същи цени, около 3000€ на година, което реално си е около 300 евро на месец за 10 месеца. Даже май детските градини са по-скъпи :)

2016.06.12 | 20:44

1
дам...мама ще използва връзките и отрочето ще просперира, както си е открай време в БГто...

Добави коментар

Водещи новини