Галин отказа роля в театъра заради актьорски бунт

  • 25 март 2016 08:11

  • 5236
  • 5
Галин отказа роля в театъра заради актьорски бунт
© Булфото

Галин доброволно се отказа от ролята си в постановката „Изневери в повече”, след като театралната гилдия скочи срещу участието му в нея. Добричлията подпали страстите, тъй като стана ясно, че е бил набутан за главната роля, която много преди това е било определено да бъде изиграна от младия актьор Стефан Попов.

Същият изригна из социалните мрежи с пост, чрез който намекна, че Галин е бил спуснат с връзки в постановката.

„Радостта от дебюта ми в "Изневери в повече” отмина моментално, когато без да съм уведомен, разбрах от телевизията, че като заместник на главния актьор, тоест аз, вече има нов човек на мое място - Галин. Не съм чул за друг актьор при първата му роля извън НАТФИЗ да бъде заменен от чалга звезда. Учиш 4 години висше, 4 години труд, пот, нерви, борба... накрая идва Гали и поема ролята ти. Разбира се, защото е по-талантлив и по-подготвен, по-ерудиран и по-мислещ!”, написа слисаният Попов.

Изпълнителят коментира как е попаднал в пиесата, както и това, че вече няма нищо общо с нея, пише "Шоу".

„За първи път чувам, че друг актьор, чието име за пръв път чувам, е играел въпросната роля. Но изглежда всички, които скачат срещу мен, са добре запознати с кариерата ми. Лично продуцентът на пиесата ме покани и затова приех. Но в крайна сметка отхвърлих това предизвикателство. Всички, които недоволстват, че един попфолк певец може да има повече от един талант, могат да дишат спокойно. Понякога дипломата не прави един човек актьор, певец или учител. Хората на изкуството се раждат”, каза Галин.

Последвайте канала на

Novini.bg
5236 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
hohoho

2016.08.24 | 23:58

5
КАКВО? ЧАЛГАР В ТЕАТЪРА???

2016.08.24 | 23:58

4
То от НАТФИЗ излизат некадърни наркомани. Право е момчето1 талантът е по рождение.....
Коста

2016.08.24 | 23:58

3
Галин просто прави речетатив и е селски пич, но пък тези от НАТФИЗ само чупят стойки пред сградата, а и повечето не могат да се научат да говорят правилно през цялото следване!
на Bob Marley брат му

2016.08.24 | 23:58

2
Аз съм с Галин. Не е моят стил, но щом като са видели в него нещо! Защо спираме развитието? Ако приемем, че Галин е "долен чалгар", това може да е пътят, който да го изведе към културните среди. В НАТФИЗ не са ли умни, възпитани и добри хора? Защо злобеят така тези младежи? Един млад мрази друг млад! А единтственият "виновен" е продуцентът, който определя ролите! Вие помните ли, къде бяха днешните недоволни, когато "образованата" и "културна" Яна Маринова влезе напред със силиконовите цици в театъра, този "храм" на културата! Айте стига превземане, трябва талант.

2016.08.24 | 23:58

1
В педалска българия обратните се котират навсякъде... имат всичко но не са мъже... по добре да съм мъж и да нямам нищо дори и ум отколкото всичко но педал :)))

Добави коментар

Водещи новини