Тризначките: Подслушват ни от телевизора

  • 27 януари 2016 07:21

  • 6590
  • 9
Тризначките: Подслушват ни от телевизора
© Булфото

Колоритни, ексцентрични, национално богатство или просто глупави. След кратко затишие тризначките Вяра, Надежда и Любов напомниха за себе си с пълна сила. Обявиха, че искат да работят като „съветници”, оплакаха се, че ги подслушват „от телевизора” и нямат пукнат лев, пише вестник "България днес".

Последното е самата истина. Спечелените пари от „Биг Брадър” отдавна са похарчени. Целият Благоевград ги мрази, лихвар им взе колата, могат да изгубят и апартамента, в който живеят.

Само преди ден трите започнаха нова битка – обжалват глоба от 90 лв. за неправилно паркиране на автобусна спирка. Актът е издаден преди няколко месеца на Надежда. Пред съда тя обяснява, че когато е шофирала, й станало внезапно лошо и аварирала. Тя слязла от колата и отишла до аптеката, за да си купи лекарство, а вътре останали сестрите й. Тогава полицаите й написали фиш. На мястото на екшъна Надежда доброволно е разписала акта си, но малко след това решава да го обжалва.

„Такива са – казват нещо, правят друго, после се отмятат от думите си. Затова и никой не ги уважава вече в Благоевград”, коментират ги техни съграждани. Тризначките скоро може да останат на улицата, оплакват се самите те.

„Ние като сме се родили, Тодор Живков е дал апартаменти на майка ни да ни гледа. Сега искат от нас да ги платим”, възмутиха се Вяра, Надежда и Любов в предаването „Комбина”.

В Благоевград сестрите от години са пословични с факта, че човек много лесно може да ги излъже. Така направил местен лихвар, който дал заем от 2900 лв. на сестрите и им обещал да се разберат за схемата на изплащане. Според тяхната версия това така и не се случва. Те не връщат парите в срок, а съдия-изпълнител запорира апартамента.

„Този лихвар ни тероризира. Страхуваме се за живота си заради него. Той разлепи наши некролози из целия град, нямаме миг спокойствие, заради него”, плачат сестрите.

Излъгани са и от бившия приятел на Любов. В сезона на „Биг Брадър”, който спечели голямата сестра, именно тя имаше сериозна връзка и се очакваше съвсем скоро да се ожени за приятеля си Георги. Това така и не се случва. Находчивият мъж и Любов бързо се разделят. Той успява обаче да насочи парите им към няколко инвестиции, които така и не виждат бял свят. Кара ги да купят апартаменти, но строителят взима парите и бяга.

От там започват и проблемите на атрактивните девойки. Парите започват да свършват, а проблемите тепърва започват.

Съгласяват се да участват и в сезона на "Биг брадър ол старс", но са изгонени с рекордно висок вот. Вече определено не са любимки на зрителите. Това ги вбесява и трите обявяват война на Нова телевизия и продуцента на Големия брат Нико Тупарев. В момента Тупарев води дело за клевета срещу тях. Първото заседание е насрочено за месец февруари.

Нико ги съди за това, че в свое интервю те твърдят, че продуцентът е искал да ги прати да работят като проститутки в Монако. Точно затова те тотално са зачеркнати като бивши звезди на предаването. Те са едни от малкото ексучастници, които не се появяват в коментарните студиа на новите сезони на предаването, не общуват с останалите съквартиранти. Повечето от хората, с които са делили покрив в къщата в Нови хан, днес им се смеят зад гърба, че наивно са похарчили парите си. Заради всички неволи, те са твърдо решени да емигрират.

"Няма живот за нас тук. Трябва да се махнем възможно най-бързо. Знаем, че някъде другаде ще ни оценят повече. Тук всички са против нас", огорчени са тричките.

Novini.bg
6590 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Маке

2017.06.05 | 08:55

9
Господи, прости им! Те не са виновни, че мозъкът им е разделен на три, но за съжаление сумарно не прави и един. Нека медиите ги оставят най-после. Вяко шумене около тях ги кара да простеят повече.

2017.06.05 | 08:55

8
Който, каквото сам си направи...
Врачанин

2017.06.05 | 08:55

7
Бегайте в Монако нали там ви е уредена работа :) Много са тъпи тия ей!
123

2017.06.05 | 08:54

6
ХАХАХА! Сещам се за .... според мен е виц, но го разказват като истинска история покрай клипчетата които вървяха преди около две три години за цифровизацията на телевизията бабите по селата пак започнали да покриват телевизорите като едно време да не би като се преобличат, да не би оня от телевизора да се появи и да ги види..... та и тризначките так...... подслушват ги по телевизора! Но както казват хиподил : "Тежко е да си говедо, но е скучно да си умен" !
гошо

2017.06.05 | 08:54

5
Тези 3 кукувици ползват общ неупотребяван мозък.

2016.02.23 | 19:44

4
тия още ли не са в лудницата, няма ли държава която да прибира лудите преди да извършат нещо ненормално

2016.02.23 | 19:43

3
Кухи лейки ЕООД !
Тея ги не слуша главата!

2016.02.23 | 19:43

2
Alvin and the Chipmunks в женски вариант :) тая кукувица с цайсите трябва да е Simon - започват да заприличват на анимационни герои все повече и повече - много са смешни :)
Дедо

2016.01.30 | 04:23

1
Не са похарчили глупаво парите си-построиха кооперация в Благоевград,и сега си имат апартаменти.Но за другото сте прави.

Добави коментар

Водещи новини