Преслава забила плевенски тарикат

  • 04 ноември 2011 10:59

  • 8415
  • 0
Преслава забила плевенски тарикат
© Интернет

Звездата на "Пайнер" Преслава май най-после е намерила любовта, ако се вярва на последните слухове. Хитовата певица вече се чувства щастлива и обичана с плевенския тарикат Цветелин Маринов, по прякор Цуни.

Двамата се запознали покрай Елена Паришева. Настоящата изгора на национала Ивелин Попов също била интимна с баровеца, но преди да се хване с него.

Преслава бързо се ориентирала към вакантното място в сърцето на предприемача. Била и изключително впечатлена от галантността на Цветелин, изразяваща се в щедро даване на бакшиши, клюкари "Уикенд".

Преслава засега не е признала официално връзката си с бизнесмена. Крие новата си любов от суеверие, защото се притеснява да не я урочасат.

"Нещата при нас са в начален стадий, много несигурни. Влюбена съм, но той не знае. Щастлива съм и се чувствам добре", сподели Преслава.

"Преслава и Цуни се виждат от два-три месеца, но вече са много влюбени. Срещат се предимно в провинциални заведения, за да запазят колкото се може по-дълго връзката си в тайна. Е, тя всъщност вече не е и кой знае каква тайна", споделят запознати с любовната история.
 

8415 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини