Рак покосил любимия на 12-тата в "Биг Брадър"

  • 18 август 2015 21:11

  • 7214
  • 0
Рак покосил любимия на 12-тата в "Биг Брадър"
©

На вид крехката блондинка Николина Маркова е 12-ия участник в шоуто "Биг Брадър", пише в. "Всеки ден". Тя сподели, че животът й е поднесъл тежки изпитания. Преживяла тежка катастрофа. Останах жива, защото имах уроци за научаване и неща за вършене в този живот, сподели тя.

След това всичко изглеждало перфектно, срещнала бащата на дъщеря си и направили щастливо семейство, сподели новата участничка. Но малко след това се оказало, че любимият й е болен от рак в четвърти стадий. Дъщеря ми нямаше годинка, а той бе на 26, разказа неволите си Николина. Борили се докрай, но изгубили. Той не ми даваше да плача. Когато ми се доплаче, си спомням за това и ценя всичко, което ми остави като мъдрост, сподели Николина. Човек не бива да се отдава на страховете, а да ги преодолява.

Николина Маркова

За щастие, Николина успяла да срещне нов мъж в живота си. За това обаче е упреквана от много близки. Човек трябва да се бори и да бъде щастлив, убедена е тя.

Аделина Банакиева - Иванова е последната, която прекрачи прага на Къщата тази вечер.

Ани е на 46 години от София, зодия Стрелец."Аз съм малоумно позитивна. Няма нещо, което не може да бъде преборено. Няма нещо, което може тотално да срине всичко. Поне не мен!"

Последвайте канала на

Novini.bg
7214 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини