Харизанова жертва на ало-измамници

  • 21 юли 2015 21:34

  • 6624
  • 0
Харизанова жертва на ало-измамници
©

Топмоделът Венета Харизанова стана косвена жертва на телефонни измамници, опитали се да оберат баба й. Шарлатанинът посегнал към спестяванията на възрастната жена с популярния сюжет за близък на смъртно легло, който се нуждае спешно от пари за лечение, пише "Монитор".

„Какъв психопат трябва да бъдеш, за да звъниш на стари, бедни хора рано сутрин - да ги тормозиш психически, за да ги обереш!”, избухна във Фейсбук хубавицата. „Тази сутрин се обадили на баба ми, която е на 91 г., за да й кажат, че умирам в „Пирогов” и спешно трябва да им донесе... няколкостотин евро, за да ме спаси! Използват истинските имена на близките! Добре че по една случайност минах да я видя, за да се увери, че съм добре! Моля, предупредете своите близки да са наясно какво се случва, за да избегнат някой инфаркт!”, посъветва приятелите си бившата тв водеща.

Наскоро от ало-мафията пострада и репортерката на „Папараци” Калина Паскалева, която зрителите познават от риалитита като Big Brother All Stars и „Островът на изкушението”. Измамниците се опитали да измъкнат 16 000 лв. от баба й за пирони в крака на майката на Калина. По време на психоатаката 79-годишната жена е припаднала с телефонната слушалка в ръка.

„За мое щастие в момента е добре. Официално заявявам, че ми се повръща от тази държава и от отрепките, които си изкарват парите чрез измами! Пожелавам ви бавна и мъчителна смърт и не се извинявам за думите си, копеленца нещастни!”, прокълна ги тогава брюнетката.

Последвайте канала на

Novini.bg
6624 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини