Изнудват Благо Джизъса с порно

  • 13 юли 2015 10:29

  • 8803
  • 6
Изнудват Благо Джизъса с порно
©

Бивш любовник на годеницата на Благо изнудва футболиста за 50 хиляди лева и го заплашва, че ако не му даде сумата, ще пусне порно клипче с нейно участие в медиите, научи сензационно вестник „Всеки ден".

Сексапилната руска танцьорка, сравнявана с холивудската звезда Анджелина Джоли, се е заснела как прави брутален секс преди няколко години.

Основната версия на Благой е, че именно предишният й партньор ги изнудва в момента. Възможно е и обаче до кадрите да се е докопал някой друг, който цели да навреди на Джизъса.

„Клипът е скандален. Благо е като болен, не е на себе си. Не знае какво да прави, но ако се поддаде на шантажа, не е ясно дали сумата няма да тръгне нагоре", коментират близки приятели на футболиста.

Благой Георгиев вкара в леглото си руската танцьорка в началото на май месец. Есмер Омерова е европейска шампионка по танго, а през 2013 г. е участвала и на световното в Аржентина. Най-набожният футболист е много хлътнал по брюнетката и дори възнамерява да я отведе пред олтара в началото на есента.

През последната седмица 23-годишната рускиня изтри почти всички свои общи снимки с Благой от социалната мрежа „Инстаграм", като повечето предположиха, че е от суеверие и за да не събира „лоши очи". В действителност Омерова е изпаднала в паника именно заради шантажа с порното. Ако на бял свят излезе клипчето за възрастни, тя смята, че с нея е свършено. Девойката е от заможно семейство, което и без това трудно приема твърде провокативната й визия. Всъщност Есмер е премахнала фотосите, за да си помисли бившият й любовник, който я изнудва, че се е разделила с Георгиев.

Според източници на вестника порно клипчето с участието на Есмер е предлагано вече на няколко медии, естествено срещу заплащане, така че не е изключено до дни танцьорката да лъсне в най-неприличен вид по българските и руските вестници. Приближени до 33-годишния халф на Рубин издават, че Есмер се е оправдала пред него, че е била едва на 19 години, когато е позволила да се снимат в спалнята, а сега горчиво съжалява за тази си постъпка.

Последвайте канала на

Novini.bg
8803 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
KAK GO EBYT SIGURNO NALI

2015.07.16 | 00:21

6
kak go SHIBAT otzad? a, palavniko!? SHIT-A $hibam 4histo gol
Истината!

2015.07.15 | 20:59

3
Ма Благо, ти на 33 ли стана? Ми то свършил футбола... и ся от де пари за к.рви? Мама и тате имат ли? :)

2015.07.15 | 20:59

5
Знаех си, че сидерастите издигате в култ личности като Благо Джъсиса и к.рвите му! Сигурно ти е личен кумир :) Мечтай сидерасте, мечтай, но освен 20 рубли и парче пица не знам друго с какво ще те награди вожда ти, перхидролената любовница на доган! Хахахахахаа
Бойко педала

2015.07.15 | 20:59

4
Не всички са безработни онанисти със скъсани джобове , като теб

2015.07.15 | 20:59

1
Какво значи брутален секс? Каква е разликата между бруталния секс и обикновения секс?
доктор Марков

2015.07.15 | 20:59

2
ела да на преглед, наведи се и ше разбереш

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини