Валери не се спира, налита и на Преслава!

  • 18 март 2015 21:17

  • 7443
  • 2
Валери не се спира, налита и на Преслава!
©

„Дързост и красота“ е само безвкусна пародия пред филма, който се разиграва покрай развода на Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Раздялата им повлича след себе си все повече герои в сапунката и историята се заплита. След слуховете, че Валери има мерак да се върне при бившата си Алисия, сега Преслава е на ход. Футболистът на Тернана започнал нагло да я сваля, като й пращал неприлични SMS-и и я „тормозел“ в социалните мрежи. Дали певицата отвръща на свалката, не е ясно, но предвид скорошната й раздяла с Георги Станоев, това не е изключено.

Откакто съобщи за края на брака си с Николета, Валери изглежда видимо доволен. Той постоянно си прави веселяшки селфита във Фейсбук и е щастлив, че отново е ерген и може да сваля жените на килограм.

Още по темата прочети тук.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
7443 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.26 | 03:21

2
Това боклуче Валери е такъв сваляч, какъвто е и футболист. Пълен нещастник!
пфффф

2015.03.21 | 15:53

1
и единия от мръсните ''смс''-и по грешка е пратен на вас , та сте така добре осведомени...или преслава е споделила с някой журналист?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини