Камери попречили на секса в "Биг брадър"?

  • 08 декември 2014 21:14

  • 6488
  • 3
Камери попречили на секса в "Биг брадър"?
©

Закачките между Ники Китаеца и Калина Паскалева в „Биг брадър ол старс” можели да прераснат в нещо по-сериозно, ако не били камерите в Къщата.

Това поне твърди Китаеца, който огледа добре помещенията и реши, че в склада никой не снима. Затова заведе Калина точно там. Двамата „за малко” щели да правят секс, но в последния момент той видял, че и там има камера. Това разказа Ники на Емил Каменов. Работата била опечена, но Китаеца видял в огледалото една скрита камера.

Каменов пък завидя за успеха на Ники. „Щяха веднага да го покажат в сутрешния блок”, размечта се той. „Те могат ли толкова рано да го покажат”, попита Китаеца. „Е, те само ще загатнат”, предположи Каменов.

Както обикновено се случва в подобни ситуации, версията на другата страна беше коренно различна. Пред Катето Евро Калина сподели, че изобщо не иска да прави нищо с Китаеца. И че във въпросния склад сексът бил повече от мираж. По думите на моделката и бивша репортерка, дори между тях да има някакъв интерес, „Биг брадър” не е мястото, където да бъде консумиран. „В Къщата не можеш да се влюбиш”, заяви Калина. И добави, че Китаеца е последния човек, с който би се забила, защото има жена и дете”.

В коментарното студио Албена Вулева се възхити на Китаеца, че най-накрая е предприел конкретни действия и показал, че е „хард”. Евгени Минчев, обаче, не беше благосклонен. „Той не може да сваля, той само говори, че сваля”, каза той по адрес на Китаеца и добави, че бил „педя брада, лакът човек”.

Последвайте канала на

Novini.bg
6488 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2014.12.26 | 11:56

3
Камерите са попречили на гнусливоста на предаването.

2014.12.26 | 11:56

2
Не е бил азис там затова не е станал секса
директно излъчване

2014.12.26 | 11:56

1
Имало камери ? В Биг брадър? ? ? Не може да бъде . . . . . .

Добави коментар

Водещи новини