Тоца Миската била истинска мъжемелачка

  • 25 септември 2011 07:28

  • 6893
  • 1
Тоца Миската била истинска мъжемелачка
©

Прочулата се като Мис Крокодил Антония Петрова се специализирала в отмъкването гаджетата на приятелките си.

Мис България 2009 от няколко години имала навика да осъмва в чуждите легла, твърдят запознати със светския живот между Перник и София, пишат от lifestyle.bg.

Известната и като Тоца миска от Перник се превърнала в истинска мъжемелачка. Често се случвало тя да излиза със свои познати или по-близки, които са обвързани, и в разгара на вечерта уж неволно да се мята на врата на чуждите мъже, оплакаха се потърпевши.

На следващия ден миската поднасяла извинения на дружките си, като се опитвала да замаже положението с това, че е пила повече и в нетрезво състояние е прелюбодействала.

Не били и малко случаите, в които Антония осъмва в чуждите легла, което не оставало скрито и съсипвало връзките на жени, които я смятали за приятелка.

„Ставала съм свидетел не веднъж на забежките й с чужди мъже. Оттогава реших, че такъв човек не може да ми бъде приятел, а още повече компания за вечерта", разказва позната на Антония пред „Телеграф". „Дори и да не е пила много, тя открито флиртува с чуждите гаджета, които прилапва безкомпромисно", допълни тя.

Този начин на живот бил присъщ за „Мис България 2009" още докато тя била обвързана с руснака Александър Бередин. Бизнесменът обаче доскоро не подозирал за фриволното поведение на блондинката, която пред него играела ролята на консервативна дама.

В момента все още продължава да е мистерия какви са сегашните й отношения с Бередин. В Перник се твърди, че двамата са се прибрали наскоро от почивка в Гърция, а в София клюката е, че отвличането на Тоца неотдавна е сложило край на каквито и да било отношения по между им.

Последвайте канала на

6893 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.13 | 11:09

1
Едно време имаше един Гошо Тъпото... Сега си имаме и Тоца Тъпата...

Добави коментар

Водещи новини