Биляна Гавазова и Антония Петрова като две капки вода

  • 24 юли 2014 09:19

  • 5789
  • 3
Биляна Гавазова и Антония Петрова като две капки вода
©

Поразителна прилика между тв водещата Биляна Гавазова и бившата миска Антония Петрова вкара двете във вражда. Пернишката хубавица Тоца сама открила, че си има двойничка, която отгоре на всичкото е тв звезда и наляво и надясно тръбяла, че Гавазова е нейно подобие, макар и не толкова съвършено, пише "Всеки ден".

Мис Крокодил обаче била тайно поласкана, че историчката по образование прилича на нея. С фигурата ми обаче не може да се мери, отсякла с типичното си самочувствие г-жа Бередин, която редовно мята крака във фитнеса, докато „близначката" й бистри политиката в ефира на Би Ти Ви.

Не особено щастлива от приликата била капризната журналистка, която по фасони даже задминава претенциозната Тоца. Шуменката признала с половин уста, като отронила, че „да, има нещо общо", но веднага с презрение отсякла, че важното е излъчването на една жена, а това на перничанката е доста просташко. „Това, че двете сме с руси коси и светли очи, не означава, че изглеждаме еднакво", разгневила се Биляна. Тя дори забранила на приятелите си да я подкачат на тази тема.

Коментарите й смутили колегите й, които все пак й напомнили, че Антония Петрова може да не е със забележителен интелект, но все пак е била Мис България.

„Чак път толкова! Да не е Анджелина Джоли. Все пак я сравняват с една от всепризнатите ни красавици, коментирали те помежду си. Мъжкото обкръжение на Биляна коментира и една друга прилика между двете фукли, макар и не толкова явна - претенциозните дами обичат да флиртуват с мъжете и нямат скрупули да въртят по няколко наведнъж. Доказателство за това е паралелната връзка, която тв водещата поддържаше доста време с приятеля си Калиман и съученика си Марио.

Novini.bg
5789 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гошо

2015.05.18 | 22:57

3
Като две грозни капки вода.Аз лично се затруднявам да реша коя е по-грозна и с повече травеститско излъчване.Все пак мога да кажа:Ако бях лекар бих предложил и на двете хормонално лечение.
петко

2015.05.18 | 10:01

2
Боже, Антония е в пъти по-красива и стилна от тази водеща... Кой реши че изобщо може да се сравняват?!

2015.05.18 | 10:01

1
Toni,ti si mnogo po- krasiva ot drugata ti orta4ka.Obi4am te mnogo i te xaresvam mnogo.Napred mili4ka,straxotna si.

Добави коментар

Водещи новини