На колко години са фолк звездите

  • 10 юни 2014 08:38

  • 16516
  • 3
На колко години са фолк звездите
©

Колко са реалните години на фолк певиците? Това е една от най-добре пазените тайни в бранша. Повечето от изпълнителките, запитани за възрастта си, бързат да отклонят темата или да минат метър с някой изтъркан лаф от сорта на ,"възрастта няма значение" или ,"една жена е на 18, останалото е просто стаж".

Във "Всеки ден" се появи информация за реалната възраст на певиците от фолк жанра. С многобройните им пластични операции е доста трудно да им дадеш реалните години, ако предварително не ги знаеш.

Чалгаджийките са известни с това, че са едни от най-поддържаните жени. Те не пестят пари за фризьор, козметик и винаги гледат да са с перфектен грим, прическа и да поддържат блестящ външен вид, за да не разгадае някой годините им. Относно тоалетите и гардеробите родните диви са още по-ларж.

Те се надпреварват да изкупуват най-новите колекции на най-скъпите марки и дори по-хитрите от тях са се договорили с няколко определени бутика в София, които лично им звънят, когато получат ново зареждане на дрехи и аксесоари.

Естествено, не всички фолк прими са с толкова големи възможности, че да купуват оригинални стоки. Тези, които са с по-скромни възможности, си купуват откровени ментета, за да изглежда, че се обличат скъпо. Идва ред и на скалпела и инжекциите с ботокс и филъри.

Ако преди 10 години всички отричаха за операциите си и ни убеждаваха, че са природно надарени, в последните няколко години те до една признаха, че са лягали под ножа. На пръсти се броят тези, които са без импланти в бюста. Относно ботокса - никоя от певачките не е пропуснал да се бодне - коя чело, коя уста или скули. Всичко това смъква поне 10 години от реалната им възраст.

И така - на колко години са фолк звездите?

Проверката на ,,Всеки ден" за едни от най-пазените ЕГН-та показа, че най-възрастна в бранша е Екстра Нина. Тя е родена през далечната 1963 г. и през декември месец тази година ще навърши достолепните 51. Кариерата й е в застой, от години няма нови песни, нито пък участия. Съответно не снима и видеоклипове. Една от големите звезди на 90-те днес пее в долнопробни кръчми срещу 150 лева хонорар. След нея е Сашка Васева, която е родена през 1966 г. Дупнишката Мадона скоро ще духне 48 свещи.

Наскоро осиновилата си момиченце Тони Дачева е на 47 години - нещо, което тя никога не е крила. Толкова навърши преди дни и най-танцувалната певица Малина. Фолкаджийката с име на горски плод е доста запазена за възрастта си и никой не й дава годините. Тя не крие, че дължи този факт главно на усилените тренировки в залата и танците по участия.

Две години по-млади са Ивана, Есил Дюран и Рени - те са родени през 1969 г. и респективно днес са на по 45. Примата на фолка Глория също вече е на възраст. След броени дни тя ще навърши 41. Русенката винаги е твърдяла, че не крие възрастта си и се гордее с това, което е постигнала за своите 40 лазарника.

Деси Слава тази година на 7 март навърши 35, но това не й пречи да е с 10 години по-младо гадже - ММА боеца Светлозар Савов. На същата дата, само че с една година по-голям, е роден приятелят й Азис. Поради лутанията на Васко през годините го споменаваме в графата с певиците.

Огън момичето на фолка Камелия упорито крие своите години, но ние се добрахме до информация, че ЕГН-то й започва с цифрите 71. Съответно е на 43 години. Една от най-провокативните изпълнителки - Емануела, е на 37. Тя обаче често твърди пред медиите, че е „на около 30".

Една от малкото естествени певици - Райна, в края на годината ще навърши 33, на толкова е и колежката й Мария. Двете жени на Коко Динев са наборки - Емилия и Анелия са родени през 1982. Емилия навърши 32, а Анелия ще празнува след по-малко от месец. На толкова е и миньончето на поп фолка Мария. Веднага след нея се нарежда бившата половинка на Валери Божинов Алисия със своите навършени 31 години.

Най-актуалната певица в последните години - Преслава, след броени дни ще отпразнува своя 30-годишен юбилей. Сред най-младите са Галена със своите 27 години и Андреа, която чукна 27 през януари. Най-млада се оказа певицата Цветелина Янева, която е все още едва на 24 години.

Последвайте канала на

Novini.bg
16516 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.01.30 | 06:59

3
То човек с пластики по него киборг ли се наричаше ?

2018.01.30 | 06:59

2
yaneva e na 24 wtf az misleh che e na 40
3

2018.01.30 | 06:59

1
Пайнер-музея на восъчните фигури...

Добави коментар

Водещи новини