Украинец удари Брад Пит

  • 29 май 2014 10:06

  • 6829
  • 1
Украинец удари Брад Пит
© gettyimages

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в е бил нападнат в Лос Анджелис, пише британският в. Дейли мирър.

Инцидентът в Холивуд е станал по време на премиерата на филма "Господарка на злото", в който главната роля изпълнява половинката на звездата от "Гепи" – Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския. Извършителят на нападението е скандалният украински шоумен Виталий Седюк, който се е промъкнал през охраната и ударил Пит. Източноевропеецът е бил повален от гардовете и задържан. По време не инцидента Джоли се е намирала на другия край на червения килим, където е раздавала автографи на феновете.

Това не е първото нападение на Седюк над звезди. Сред най-известните жертви на източноевропейския агресор са Брадли Купър, Уил Смит, Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една и Адел, припомня газета.ру.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6829 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.15 | 08:37

1
И няма кой да озапти един простак?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини