Александра Арабаджиева едва преживяла Ники Михайлов

  • 07 септември 2011 11:10

  • 20583
  • 1
Александра Арабаджиева едва преживяла Ники Михайлов
© hotnews.bg

Преди да станат двойка богаташките наследници на Миньо Стайков и Ветко Арабаджиев – Стайко Стайков и Александра Арабаджиева, са имали доста перипетии в любовта.

Синът на алкохолния бос дълго не е могъл да преживее раздялата с пребитата манекенка Деси Зидарова. Дори се носи мълвата, че именно той е поръчал на биячи да раздробят хубавите крака на блондинката.

Александра пък едва се освестила, след като гаджето й Ники Михайлов я заряза в края на миналата година, след което веднага се прехвърли на Алисия. Това тотално довършило богаташката щерка, която дълго време отказвала да си намери заместник на футболиста.

Тогава на хоризонта се появил Стайко. Двамата всъщност били сватосани от общи приятели на милионерските семейства. Целта била да се излекуват младите от любовната депресия. След като Алекс и Стайко се харесали, били оставени да градят връзката си, както намерят за добре.

По-късно обаче, последвал зловещ скандал и раздяла, но в началото на летния сезон, чувствата им отново пламнали, пише kliuki.bg.

Последвайте канала на

20583 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
popinz

2014.04.13 | 13:32

1
Тя като е дъщеря на тоя мазник-Арабаджиев не значи че все нейната ще става.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини