Слави уволнява Грахич

Да се завърнеш от страната на неограничените възможности и да останеш без работа е лош развой, но точно това ще се случи утре на Цветелина Грахич, научи в. „Всеки ден" от свои хора в „Шоуто на Слави".

Вокалистката на Ку-ку Бенд и Георги Милчев-Годжи изкараха близо два месеца на турнета в САЩ, а през това време шефът им Трифонов взе твърдото решение да уволни певицата.

Днес дуото в музиката и в кревата кацна на родна земя, напълно неподготвени, че само след няколко часа Слави ще ги раздели професионално. Източниците на „Всеки ден" са категорични, че утре сутринта Дългия ще викне при себе си Грахич и директно ще й покаже вратата.

Причината, която влудява властния началник, освен връзката на певицата с дясната му ръка Годжи, разбира се, е фактът, че между оркестъра и Цветелина постоянно има конфликти. Ексцентричната Грахич ежедневно се дърлела с музикантите, спорела с тях и създавала напрежение.

Във времето, в което отсъствала заради турнетата, Слави осъзнал, че без нея в екипа е далеч по-спокойно. Освен това Трифонов имал предвид и нова певица, която да сложи на мястото на Цветелина. „Женски глас в шоуто няма да липсва, а и да не забравяме фактора Крисия", издават от кухнята на предаването.

Естествено, истинският трън в петата на Дългия е именно интимната афера на Грахич и Годжи. След като двамата уж приключиха авантюрите си в леглото още преди година, за радост на началника им, който най-мрази секс истории между подчинените си, страстта им избухна отново, след като заминаха за САЩ.

Близо два месеца музикантите се скъсаха от креватни упражнения и вбесиха Слави, защото не се завърнаха, когато им приключиха турнетата в Атланта, Чикаго, Ню Йорк сити и Лас Вегас, а решиха да останат още малко, за да си „починат". Това дори даде повод на клюкарите любители да заключат, че Годжи остава да живее отвъд океана и напуска Трифонов.

Е, освен басиста Милчев, май друг няма да жали за Грахич. Основната част от Ку-ку Бенд е повече от доволна, че тя ще бъде уволнена. „Постоянно се отваря на ветераните в шоуто и създава драми и скандали, ще ни олекне без нея", признават с облекчение от екипа. По маниер на шефа си, повечето му подчинени са се превърнали в темерути, които не признават по-младите и буйни кадри.

Коментари

 1. 2015.06.15 | 19:46
  боли ме фара за идиотското"шоу" .....
 2. 2015.06.15 | 19:46
  AIDEEEE PAK 6TE PRAVI DULGIA KLARNET KASTING ZA VOKALISTKA NA SMAHNATOTO MU PREDAVANE.
 3. 2015.06.15 | 19:46
  Значи Годжи е извратеняка, който еВе тоя бизон..
 4. 2015.06.15 | 19:45
  Tq Edna pevica,he kazvaite name nikoi.....hahahaha
 5. 2015.06.15 | 19:45
  колко ще я уволни??колкото се "махна "виктор калев ли?или как щеше шоуто да е преместено от 23 часа и да е само 30 мин. новини.бг.,обичате да пускате интриги и да гледате сеир ,кой как оплюва.
 6. 2014.04.12 | 12:51
  ТРУДНО МИ Е ДА ПОВЯРВАМ
 7. 2014.04.12 | 12:51
  Da go D.....at,i dvamata.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет