Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи за осиновения си брат

  • 13 януари 2014 06:29

  • 5521
  • 1
Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи за осиновения си брат
© gettyimages

Дъщерята на покойната американска изпълнителка Уитни Хюстън от брака й с Боби Браун - Боби Кристина Браун обяви брака си с нейния осиновен брат Ник Гордън, съобщи таблоидът "Ню Йорк Дейли Нюз".

20-годишната Браун публикува в "Туитър" профила си снимка, на която се виждат неговата и нейната ръка, на които има годежни пръстени. В текста към нея тя пише, че са "щастливо женени" с Ник Гордън.

Връзката им предизвика учудване, тъй като Гордън е доведен брат на Браун, откакто той идва да живее с Уитни Хюстън на възраст 12 години, след като майка му го изоставя.

Двамата са израснали заедно, затова и Браун директно отвърна на критиките относно тяхната връзка от страницата си във "Фейсбук", потвърждавайки брака им. Тя допълва, че се е уморила от реакциите на хората, които казват, че се е сгодила за брат си или "Ако Уитни беше още жива, щяхте ли да бъдете заедно или щеше ли тя да одобри това?"

"Нека изясня нещо, ние дори не сме истински брат и сестра, нито той е мой осиновен брат. Майка ми така и не го осинови. Всъщност, мама беше единствената, която дори каза, че е знаела, че ще започнем да излизаме заедно."

Гордън и Браун обявиха за първи път годежа си през октомври 2012 г. преди тяхното временно телевизионно риалити шоу The Houstons: On Our Own.

Малко след това се появи информация, че са отменили годежа, но Браун обяви, че отново са заедно и са решили да се оженят миналото лято, припомня Дневник.

Валери Зайцев
5521 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.01 | 09:01

1
Софка и Дачо....циганска работа.

Добави коментар

Водещи новини