Слави преследван от ромска певица

  • 22 юли 2011 06:35

  • 3885
  • 1
Слави преследван от ромска певица
© HotNews.bg

Ромската певица Роксана, която е любимка на Слави Трифонов още от участието си в “Стани поп фолк звезда”, цъфна и в новото шоу, което Дългия продуцира - “Гласът на България”. Клюкарите се смеят, че тя го преследва и вече коментират как гласовитата дама може да е влюбена в шоумена.

Други напомнят, че по време на състезанията той винаги е бил на нейна страна. Роксана се появи на кастинга на риалитито, което стартира по bTV преди дни с изпълнение на Софи Маринова.

Веднага след като запя, фолк звездата Ивана и поп певицата Мариана Попова я поискаха в отборите си. Очаквано Антоанета Велинкова, както е истинското име на талантливата ромка, избра Ивана, а от Миро отнесе критика, че прекалено много имитира Софи Маринова. Подобен проблем тя имаше и по време на участието си в „Стани поп фолк звезда” преди по-малко от две години. Докато колегите на

Слави й правеха забележки за това, че гласът й прилича на този на Софи, Дългия я оправдаваше и заставаше на нейна страна с обяснението, че този начин на пеене е типичен за ромските певици.

Роксана успя да стигне до финала на „Стани поп фолк звезда”, но въпреки това голямата награда спечели Люси, която пък помним от участието й в първото музикално риалити у нас – Star Academy. Междувременно в „Гласът на България” се явяват и други муцуни, които сме виждали да се пробват в различни музикални формати.

Последвайте канала на

3885 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българан

2012.01.03 | 15:57

1
Алоо, Татянче, май българския не го поназнайваш. То и на колегите ти им е трудно. Ама ти и буквите бъркаш вече. Много е лесно- отиваш до някой университет и искаш да ти проведат един курс за разликата между "и" и "й". Едната буква означава гласен звук а другата съгласен. Ако възприемаш, ще отнеме само две минути да го разбереш. И тогава няма да пишеш ударено "и" с "й". Пък както всички знаем при нашия език е позволено ударението да не се изписва.

Добави коментар

Водещи новини