Татяна Лолова вземала по 2 000 лв. на серия от "Домашен арест"

  • 04 февруари 2013 11:14

  • 3227
  • 2
Татяна Лолова вземала по 2 000 лв. на серия от "Домашен арест"
©

Най - богатата българска пенсионерка е актрисата Татяна ЛоловаТатяна ЛоловаТатяна Желязкова Лолова е българска театрална, филмова и телевизионна актриса. Известна е. Съгласно предоставената информация, 78-годишната звезда всеки месец прибирала точно по 6 000 лева в спестовната си книжка, твърди lifestyle.bg.

Колкото и да е изненадващо, Лолова изпреварвала по богатство дори и старшата дама на естрадната музика Лили Иванова, пише в. "Всеки ден". Въпреки че живеела доста по - скромно от певицата и никога не парадирала с разкош и други чудесии, Татяна била в пъти по-богата.

Татяна ЛоловаТатяна ЛоловаТатяна Желязкова Лолова е българска театрална, филмова и телевизионна актриса. Известна е от младите си години била доста умела търговка и досущ като хитра лисица, винаги намирала начин да постигне своето в бизнеса. Точно вроденият й усет към печалбата я издигнал нагоре още през времето на комунизма и заради него на тази преклонна възраст все още я търсят за участие по телевизии и театри.

Доста сериозни суми успяла да задели и покрай участието си в проваления сериал „Домашен арест", който дефакто тя носи на собствения си гръб. Според слуховете, за всеки отделен епизод продуцентите трябвало да се бъркат с по 2 000 лева. Тази сума шокирала дори и най - скъпоплатените й колеги от бранша които били щастливи, ако се докопат и до много по - малък хонорар.

Само за сравнение, Стоянка Мутафова например вземала едва по 300 лева на епизод за играта си в „Столичани в повече".
 

Последвайте канала на

Novini.bg
3227 2

Коментари 2

Добави коментар
1

2013.05.17 | 09:40

2
жива и здрава да е и още дълги години успехи
Николов

2013.05.17 | 09:40

1
Да е жива и здрава да си ги харчи! С труда си и възможностите си ги е спечелила, а не ги е крала, та да бъде одумвана по жълтите вестници.

Добави коментар

Водещи новини