Дани Секса влиза в "Биг Брадър", ще валят шокиращи разкрития за секс с политици

  • 16 септември 2024 16:11

  • 3809
  • 4
Дани Секса влиза в "Биг Брадър", ще валят шокиращи разкрития за секс с политици
© Фейсбук

Жиголо №1 на България Йордан Йорданов ще бъде гвоздеят в новия сезон на завърналото се риалити "Биг Брадър", научи "Уикенд" от първо лице.

Дани Масажиста или Дани Секса, както е известен младият мъж, се заканва да разкаже играта на част от политическия елит у нас, който разиграва не само народа, но и него, когато стане въпрос за неплащане на пари, некоректност, неучтивост и липса на каквото и да е възпитание.

Йорданов твърди, че не се страхува, защото през главата му са минали какви ли не неща. По обвинение за изнудване е бил в ареста на столичния булевард "Г.М. Димитров", а след това - година и нещо в Кремиковския затвор.

"Важен фактор за решението ми да вляза в къщата на "Биг Брадър" са моите взаимоотношения с политиците, говоря за интимни отношения, които не са едно и две. Аз станах публично популярен с контакта си с кмета на Свищов Генчо Генчев. Нашата история датира от 2020 г., когато се запознахме в столичен хотел. В един момент започнахме не само да се виждаме за секс, но сякаш и да се влюбваме. Той беше луд по мен, аз - не толкова. Беше го страх да не ме загуби и подаде жалба срещу мен в Софийската прокуратура под предлог, че съм го изнудвал за пари. Костваше ми 6 месеца на "Г.М. Димитров" и година и четири месеца в Кремиковския затвор. Не ми беше никак лесно зад решетките. За първи път попадах на такова място и добре, че намерих приятел, който да ми подаде ръка, да ми казва какво да правя, че да издържа психически и физически.

Едно от най-новите открития на „Пайнер“ влиза в Big Brother

След попадането ми в затвора се опитах няколко пъти да се свържа с Генчо Генчев, да ми помогне финансово, тъй като в затвора е трудно. Но бях заплашван да не го търся под никакъв предлог, както и да спра да се изявявам в медиите. Уронвал съм му бил престижа... Как – като разказвам, че сме били любовници и той ми е плащал ли? Какво лошо има в това?

Когато излязох на свобода, ми беше много трудно да се адаптирам към света. Благодарение на моята работа като ескорт оцелях, стабилизирах се финансово и отново започнах да правя това, което най-добре го умея, а именно да правя секс с мъже. Медиите разбраха, че съм излязъл от затвора. Малко след това получих лична покана от продуцентите на "Биг Брадър" да участвам в предаването и да разкажа моята житейска история, която на моменти е тъжна, на моменти е смешна, тъй като моите клиенти са всякакви - женени с деца и семейства, разведени, фетишисти, политици, абсолютно всякакъв вид чудаци", разказва Дани Секса.

Той е категоричен, че има имена, които никога няма да назове в ефир, защото те касаят свръхпопулярни и властни мъже.

Зрителите на предаването все пак щели да научат доста пикантерии за интимния живот на личности от елита, които упорито крият своята сексуална ориентация, често прибягвайки и до фиктивни бракове. Сред тях имало политици, актьори, тв водещи, певци, лекари, едри бизнесмени.

Йордан Йорданов твърди, че след затвора вече нищо не може да го уплаши. Щял да казва само истината, особено за тези, които са спали с него, но са били некоректни. Според Дани българските политици не обичали да си плащат нито секса, нито обедите и вечерите. Винаги гледали да минават тънко и никога не оставяли бакшиш, но той и не държал. Искал си предварително уговорената сума, която била четирицифрена. За всяка услуга си имал определен тарифа, която стриктно спазвал - не правел отстъпки, нито влизал в договорки за намаления.

"70% от народните представители в българския Парламент са минали през моето легло, без да преувеличавам. Най-големите хора в държавата са били с мен, но някои забравят това, правят се, че не ме познават.

Не бъдете шокирани! Просто всички носят маски за пред народа, за тях е важно да ги мислят за едни, пък те да са други. Спал съм дори с бивш министър-председател, депутати, председатели на комисии в Народното събрание. Попадал съм на изключително големи перверзници от мъжки пол. Най-голямата перверзия, която са искали от мен, е казано на чист български език – да се изходя в устата. Пожела го известен български лекар-политик. Ще спестя името му заради семейството и децата му", издава още Йордан, който щял да престои в шоуто само една седмица с ранг на специален гост.

Последвайте канала на

Novini.bg
3809 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.09.16 | 20:56

4
Хора ако имате заседнала работа, тогава е важно да прочетете----> come.ac/HEMOFERO
Вуте

2024.09.16 | 19:45

3
данчо бре, остей политиците. я кажи по-добре как беше в кремиковския. колко пъти ти шиха г,ъзо?
Дъно

2024.09.16 | 16:58

2
Какъв е смисъла на това “предаване”, освен да прави пари на продуцентите си? Търси се пошлост, ниски страсти, елементарни разговори и конфликти. Трябва масово да се бойкотира, за да разберат създателите му, че българинът има много по-високо интелектуално ниво.
ХЕлена Пеевска

2024.09.16 | 16:41

1
Аман от пед'раси в тази кочина... Тиквата го чукал симитлийски чеп, а пък Генчо КОрвето... Дани Секса:)))!

Добави коментар

Водещи новини