Симона от „Хелс китчън” разкри истината за флирта с Митко

  • 12 юни 2024 16:37

  • 20976
  • 2
Симона от „Хелс китчън” разкри истината за флирта с Митко
© Кадър: Нова телевизия

Симона, звездата от последния сезон на „Хелс китчън”, разкри, че цялото ѝ поведение във формата е плод на добре обмислена стратегия. Тя призна, че само шеф Ангелов я е респектирал, а съперниците ѝ не са я притеснявали изобщо, макар те да се професионалисти, а тя хоби готвач.

„Познати ми казваха, че те ще ме смажат, но аз ги смазах психически. Те бяха по-добри от мен, но аз знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат преди мен“, това призна родопчанката в подкаста The Voice cast.

„Единственият шанс да работя в ресторант е, ако ресторантът е мой и готвачът ми е болен”, това заяви Симона. Тя призна, че да има заведение по принцип съществува като план в главата ѝ, но не на този етап.

Кой отива на финал в „Хелс Китчън”?

След като се оказа, че Симона е била много по-пресметлива и в никакъв случай не е толкова неуверена, за каквато се представи в Кухнята на ада, идва въпроса дали любовната интрига също е била по план.

Звездата на последния сезон разкри, че с Димитър са заедно, макар многого твърдения, че връзката им е само фасада. Симона обясни, че те продължават и развиват връзката си без да я афишират, най-вече защото Димитър иска така.

Последвайте канала на

Novini.bg
20976 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.12 | 23:40

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Асен

2024.06.12 | 17:45

1
Мангусти

Добави коментар

Водещи новини