Ето кои култови звезди ще участват в новия сезон на "Като две капки вода"

  • 17 януари 2024 17:08

  • 17847
  • 16
Ето кои култови звезди ще участват в новия сезон на "Като две капки вода"
© Bulphoto (архив)

След месец ще стартира новия сезон на "Като две капки вода", а за първи път има такава мистерия за участниците. Оказа се, че продуцентът Магърдич Халваджиян изпитва сериозни затруднения по отношение на новите участници, тъй като почти всички се извъртяха, а други отказват да се правят на маймуни в рейтинговото шоу. 

Колкото и да пазят в тайна кои ще бъдат участниците, Showblitz съобщава две от имената, които са подписали договор и ще ги гледаме в "Като две капки вода" да имитират и наши и чужди изпълнители. 

Деян Неделчев - Икебаната от дълго време има желание да се впусне в шоуто и доста се натягаше през годините на Халваджиян, но едва сега изгря неговата звезда. Запознати издават, че Неделчев е приел участието си сериозно и вече се подготвя за превъплъщенията си в шоуто. 

Женска война раздира „Капките”: Хилда на нож с Яна Маринова

Няма как и тази година шоуто да мине без представител на фолка. Забавните изпълнители вече минаха през предаването, а по-сериозните отказват да участват. Това принуди Халваджиян да покани Мария. Но всички от екипа са шокирани, тъй като, според тях, миньончето няма особено големи артистични заложби, да не говорим, че и певческите й са под въпрос, което прави задачата й непосилна. Но знае ли се, може пък да изненада всички?! 

Маги имал набелязани други имена от лекия жанр, но го попарили с категоричен отказ. Много му е трудно да събере звезден отбор, който да е конкурентен на "Денсинг старс". В танцувалното шоу участие да приели едни от най-големите звезди на България и успехът на "Капките" е под въпрос.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
17847 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Пепо

2024.02.07 | 15:43

16
Е няма да има като Недева пари
Красимира Димитрова

2024.02.01 | 15:22

15
УЖАССССССС УЖАСЕН!!!!

2024.01.21 | 01:15

14
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.01.18 | 10:34

13
То в България няма други Тъпата Отварячка.
ДОЙ.ЧЕВА85 Е ДЗВЕР

2024.01.18 | 05:54

10
До 10, че не се ли виждаш че си Дзвер че си Грозна и груба жена. Не виждаш ли нежното тяло на Красавеца Саша Зверев.
Доста грозен циганин76

2024.01.18 | 05:55

12
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................. !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ......................................................................... !!! Пол.ина Ста.нчева Хамид и На.дежда Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила !!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.
Перник, ж.к.Изток, БЛ.64

2024.01.18 | 05:55

11
!!! Крум Савов 16 януари 2023 г !!! - линк .......... Надке, че тръпки ме побиват че като те гледам през тоя че така че достоверен линк. НАДКЕ, ЧЕ КВА ГАДНА, ПРОТИВНА , ОТВРАТИТЕЛНА И МАЗНА ЦИГАНСКА МУТРА ИМАШ. НАДКЕ, НО ТУК СМЕ САМО С ГРИМ. НАДКЕ ДОЙЧЕВА ЧЕ КОЛКО КИЛА СИ ВЕКЕ АМА ЖИВО ТЕГЛО. Погледни се че на нищо не приличаш, че станка златева че пребориш .

2024.01.18 | 04:50

9
Чети, народе! Чети и научавай истинските новини, не фалшивите новини, тиражирани от американските ЦРУ медии в окупирана България, като БНТ, On Air, Nova ЦРУ-TV, bTV, dir.bg, dnes.bg, НОВИНИ БГ., capital.bg, „24 часа“, „Уикенд“ или „Труд“. От 01.01.2024г. БРИКС(Русия, Бразилия, Китай, Индия и Република Южна Африка) има вече 5 нови членове. Новите членове са: Египет, Иран, Саудитска Арабия, Етиопия и Обединените арабски емирства(ОАЕ). С това държавите-членки на БРИКС(BRICS) ca вече 10. Има и още 14 държави подали документи за членство: 1. Алжир(кандидатура от 2022г.) 2. Бахрейн(кандидатира от 2022г.) 3. Бангладеш(кандидатура от 2023г.) 4. Боливия(кандидатура от 2023г.) 5. Беларус(кандидатура от 2023г.) 6. Венецуела(кандидатура от 2023г.) 7. Виетнам(кандидатура от 2023г.) 8. Куба(кандидатура от 2023г.) 9. Казахстан(кандидатура от 2023г.) 10. Кувейт(кандидатура от 2023г.) 11. Пакистан(кандидатура от 2023г.) 12. Палестина(кандидатура от 2023г.) 13. Сенегал(кандидатура от 2023г.) 14. Тайланд(кандидатура от 2022г.) До края на тази година молба за членство ще подаде и Турция. 3/4 от света иска да е с Русия и Китай. Хората по целия свят се пробуждат и искат да живеят свободни и независими от никого. Не искат войни и колониален окупаторски гнет – искат да живеят в мир и разбирателство помежду си. Не искат някой да идва в дома им и да им казва как да живеят, как и с кого да търгуват, каква традиция, историческа памет и история да тачат и съхраняват за идните поколения. Никой вече не иска да страда под смрадливия американски фашистки окупаторски ботуш! Никой не иска и европейските колонизатори, пудели и марионетки на САЩ! Светът вече не е същия и никога вече няма да бъде същия, както преди! Време е вече световния хегемон САЩ да ходи там, където отдавна му е мястото – на бунището на историята!
Гост

2024.01.18 | 02:08

8
И да гледам палячовци- аде нема нужда!
изпърдени БАНКИАНСКИ еВМУСИ.. ка п ути

2024.01.17 | 20:25

7
БЪЛГАРИ Помнете ! ВЬ МВРЬ самоЬ К..О..П..Е..Л..Д..А..К.Ь ! ВЬ Т(Р)АНС самоЬ К..У..Р..В..О..Л..Я..К. Ь ! ТРЕПИ М..А..М..И..Ц..А..Т..А ИМЬ . Ь Е..Н..И..Ч..А..Р..С..К...А .Ь! МВРЬ еЬ Е..н..и..ч..а..р..с..к..и. Ь КорпусЬ отЬ БезпризорниЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А .Ь ! Т(Р)АНСЬ еЬ П..е..д..е..р..а..с..т..к..о СборищеЬ отЬ АгентиЬ наЬ ДСЬ, КДСЬ, НССЬ иЬ ПотомстватаЬ имЬ ! К..У....Р. .В..И..Т..Е - ДоноснициЬ отЬ ДСЬ , НССЬ и Т(Р)АНСЬ Първо се ИЗНАСИЛВАТ,след Което им се Режат ГРЪКЛЯНИТЕ, Като на Руски Милиционер ОКУПАТОР в Кавказ ! К..О..П..Е..Л..Е..Т..А..Т..А -ПрестъпнициЬ отЬ ЦСБОПЬ ,НСБОПЬ иЬ ГДБОПЬ Директно им се ПръскатЬ ЧЕРЕПИТЕЬ , катоЬ наЬ УБИЕЦАЬ отЬ СОБТЬ ЕмилЬ ШарковЬ ! За Семействата на К..у..р..в..и..т..е от Т(Р)АНС и К..о..п. .е..л..е..т..а..т..а от ГДБОПЬ е Безмислено да Споменавам, то е Ясно:ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! Ставайки К..О..П..Е..Л..Е от МВРЬ или К..У..Р..В..А от Т(Р)АНС ти Признаваш че си Абсолютен Б..О..К..Л..У..К ! Произхождаш от СемействоЬ на Б..О..К..Л..У..К и ще Възпроизвеждаш Б..О..К..Л..У..К Поне още Пет Поколения ! Народната МИЛИЦИЯЬ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯЬ а К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е Останаха Същите ! Днес Само Децата и Внуците на К..У..Р..В..И..Т..Е и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е "ЗаработващиЬ " ТамЬ саЬ НовияЬ ПРЕСТЪПЕНЬ СъставЬ на МВРЬ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По -Тъпо Ж..И.В..О..Т..Н..О от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое Г..О..В..Е..Д..О да У..б..и..е..ш , Т.Р..Е..П..И Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! М. .Ъ..Р..Ш..А, ..И..З..Р..О..Д , И..З..М.Е..Т , У..Т..А..Й..К..А, Б..О..К..Л..У..К , Г..А..Д , С..У..Р..О..Г..А..Т , Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т , П...О..Д..Ч..О..В..Е..К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !

2024.01.17 | 19:54

6
Мара само в Капките не се е излагала.
услесс

2024.01.17 | 19:20

5
у ббии те ги тииааа у ро дии непотрении вааа услессс.. смъъртттт ,, на хо мос4иефиии талавизора.. смъърттт

Добави коментар

Водещи новини