Ето коя сексапилна дама ще представя България на Мисис Европа

  • 20 септември 2023 10:24

  • 6972
  • 9
Ето коя сексапилна дама ще представя България на Мисис Европа
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Пловдивчанката Манита Вартан ще представи през ноември България на Международната сцена на конкурса Мисис Европа, който ще се проведе в Истанбул. 

"Изключително развълнувана съм от предстоящото ми участие като представител на България на международната сцена. Да, подготовката ми тече с пълна сила, не защото не се чувствам достатъчно уверена в себе си, а защото за мен е чест, дълг и отговорност да се боря за достойното представяне на моята родина.", споделя миската.

Конкурсът Мисис Европа се разпростира в рамките на 7 дни, ще има тематични вечери, посветени на дейностите на различните участнички, както и представяне на страните им. Големият финал ще бъде в 3 кръга на мащабна сцена в един от луксозните хотели на Босфора - спортен стил, национален костюм и вечерен тоалет. 

Титлата Мисис е не просто красота, а мисия и отговорност. Ще се представят всички държави от Стария континент, както и няколко други. Над 50 държави ще вземат участие. 

Ето коя е новата Мисис България

Роклите за финала в момента се изготвят от Румяна Иванова - собственик и дизайнер на модна къща.

"До последния момент ще заложим на няколко модела, специално изработени за мен, като изборът ще се направи в последния момент по мои съображения и тези на екипа ми. Затова няма да издавам подробности, нека бъде изненада. Националният костюм ще бъде над 100-годишна автентична сватбена национална носия, богато окичена със пендари от сребро от родопския регион, където съм израснала", споделя Манита.

Предимството и пред останалите е нейната индивидуалност, както и съчетанието от две култури, предвид арменския ѝ произход. Носи в себе си духа и харизмата на два народа. 

Личната ѝ кауза е посветена на работата с талантливи деца от всички националности в България. През последната година журира в много конкурси за таланти и за красота на международната сцена - Париж, Атина, Варшава, Барселона.

"Самата аз организирам подобни събития концерти за таланти, като най-мащабния ми проект бе конкурсът Принцеса и Принц Юнивърс България, който е част от веригата на г-жа Меги Савова", допълва Манита. 

Обича благотворителността и тя е част от живота и много преди да стане Мисис България. Тази пролет се погрижи за цялостната визия на абитуриентки в неравностойно положение. Организирала е десетки акции за събиране на помощи и средства за нуждаещи се, посещава сираци и старчески домове. 

През 2022 г. пловдивчанката Манита Вартан печели конкурса Мисис България Интернешънъл. Истинска огън жена - талантлива и вдъхновяваща, тя владее шест езика, има две висши образования, завършва Езикова гимназия в Пловдив със специалност испански език, след което Българска филология и е магистър по Психология към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", пише Plovdiv24.

Известно време е гимназиален учител. В миналото е била част от две модни агенции закратко, след което изцяло се отдава на образованието си. В момента е посветена на своята кариера като модел и на каузите си работа в насока на етническите малцинства, благотворителни акции и талантливи деца. През 2023 г. Манита печели и титлата Първа дама на България за дейностите ѝ във връзка с талантливи деца. Лице е на клиника за красота и регенеративна медицина както и няколко модни бутика. 

Фенове оприличават Манита на българската версия на Ким Кардашиян.

Последвайте канала на

Novini.bg
6972 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Щурчо

2023.09.25 | 16:50

9
Първо се научи да пишеш,виждам че не можеш да мислиш

2023.09.20 | 10:53

1
купете й гинексид, да не осмърдява публиката
Щурчо

2023.09.25 | 16:48

8
Първо се научи да пишеш,виждам че не можеш да мислиш
Щурчо

2023.09.25 | 16:47

7
Страхотен избор ,браво,достойна и не само сексапилна , изящна е

2023.09.20 | 13:54

3
Искам пyткътъ й.

2023.09.22 | 18:23

6
Па ти си я имаш отзад.
Lissa

2023.09.22 | 02:06

5
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.09.21 | 16:24

4
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе. .............................................................. !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!!
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.20 | 11:20

2
ИБА ЖУКИТЕ... 20 КУБИКА СИЛИКОН, АМА КАКВИ КУБИКА?

Добави коментар

Водещи новини