Ергенът Евгени за Валерия: Надявам се да е тя, аз съм направил своя избор

  • 28 май 2023 17:40

  • 24131
  • 5
Ергенът Евгени за Валерия: Надявам се да е тя, аз съм направил своя избор
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Доста провокирах Валерия през предаването и не ѝ спестих нищо. Средата е изкуствено създадена. Аз трябваше да засегна това, което е най-близко до сърцето ѝ и да видя каква ще е нейната реакция. Да има един стрес тест. Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор.

Това коментира в предаването „120 минути“ по БТВ Евгени Генчев. „Заради всички криения, след като записахме предаването, нашата комуникация и интеракция беше в демо версия. Сега се надявам да надградим над положената основа през всички тези месеци. Емоцията е там, желанието е там – зависи от нас двамата“, добави той.

„Влизайки в „Ергенът“ родителите ми ми казаха – давай. А и те се надяват на внучета, така че няма как да не подкрепят“, обясни пианистът. „Изборът накрая беше труден. И Елена, и Валерия изразяват качествата, които търся в половинката. Тогава трябва да вдигнеш ръце и да се оставиш на сърцето и вътрешното усещане. Това надделя“, посочи Генчев.

Срещата с родителите

„Аз резултатът го видях като зрител. Тя с майчин инстинкт беше усетила, че това е моят избор. Имаше някаква ревност и стеснителност, което не помогна на разговора. Те усетиха този инкубатор, в който бяхме през тези месеци. В естествената среда са имали минимална интеракция. Директно я заведох. Много се разбраха и харесват. Прекрасното е, че Валерия не се промени, не си предаде принципите и беше без никакви компромиси. Отстояваше това, което е“, подчерта Евгени Генчев.

„Родителите ми са ми били огромна подкрепа. Баща ми се опитваше да посее това зрънце на мъдрост. Баща ми е искал да бъде актьор. След три месеца се женят и се връщат на село, за да животновъди. След това се връщаме в града. Той започна да се занимава със строителство. Опитваше се да предаде уроците, които е изживял“, коментира музикантът. 

Ергенът Евгени няма пари за сватбата с Валерия

„За всички нас съзнателността се трупа с времето. В ученическите години съм си мислел, че съм доста натоварен, защото съм имал и тренировки, уроци, пътувания, фестивали, концерти. За да наваксам съм спал по един час. Идва и следващият етап, в който е по-натоварено и има повече отговорност. Ако няма подготовка и  надграждане, дори и най-красивото нещо да ти се случи, ако не си готов – то може да е проклятие за теб“, каза още той.

А след края на „Ергенът“ виртуозът представя соловия си музикален спектакъл в Античния театър в Пловдив на 3 юни, във Варна на 10 юни, а в Бургас на 16 юни.

Novini.bg
24131 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.05.28 | 18:43

1
Пич ,след два месеца ти изтича договора и и пак ще можеш да се пердашиш отзад до насита

2023.05.29 | 07:36

5
ахахахах!
Емѝ...

2023.05.28 | 20:03

2
Знаете , а и не крия че съм хомосексуалист и лгбт активист! Страдам от лека форма на шизофрения! Затова всеки, който ми се подиграва във сайта ще пострада! Зад мен са американското правителство и Българския Хелзинки Комитет!
надежда дойчева е циганка

2023.05.29 | 04:02

4
Бая грозната и деб.елс и мазна циганка надка дойчева от лека форма на егоцентризъм ли страда.

2023.05.29 | 01:11

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини