Бразилски модел разкри: Пике ми пращаше голи снимки и ме питаше колко ми е голямо дупето

  • 17 май 2023 11:21

  • 4354
  • 5
Бразилски модел разкри: Пике ми пращаше голи снимки и ме питаше колко ми е голямо дупето
© Instagram

Бразилският модел Сузи Кортес разкри, че бившият футболист на "Барселона" Жерар Пике ѝ изпращал голи снимки, докато още е бил заедно с Шакира.

„Той ми изпращаше снимките си директно, без никакво увъртане. Единствените футболисти от "Барселона", които никога не ми отправиха неприлични предложения, бяха Меси и Коутиньо. Двамата са примерни съпрузи, които изпитват уважение към половинките си. Относно Пике... Шакира не го заслужаваше“, коментира моделът за изданието "El diario de NY".

Когато се прибирах в Бразилия, всеки ден ми пишеше в Инстаграм, питаше ме кога ще се върна в Европа, питаше ме колко ми е голямо дупето и често подмяташе, че ревнува от възхищението ми към Меси, разказа още Кортес.

Пике: Искам да бъда верен... на себе си

Тя разказа, че е била приятелка с бившия президент на "Барселона" Сандро Росел и когато Пике разбрал, му поискал номера ѝ и веднага ѝ пратил съобщение. Това се случило в периода между 2016 и 2018 г.

Досега никога не съм разказвала тази история заради уважението, което имам към Шакира, но тъй като вече не са заедно, мога да споделя всичко, което знам и което ми се случи. Той ми изпращаше голи снимки, но аз не ги отварях. Дори ми предложи частния си самолет, за да се срещнем в Лондон. Според мен действията му са признак на неуважение спрямо съпругата и семейството му, допълни още моделът.

По думите ѝ на няколко пъти го е молила да спре да се занимава с нея и да обърне повече внимание на семейството си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzyacortez)

Последвайте канала на

Novini.bg
4354 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.05.17 | 17:00

5
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.05.17 | 13:37

4
"Шокиращо". Аз пък очаквах, че ще я пита за висша математика по чата на Инстаграм.

2023.05.17 | 13:32

3
Аххх футбалер и чалга певачка... Така де латинска чалга... История стара като Шакира. После му омгъзва певачката и погва моделката.
Емѝ...

2023.05.17 | 13:01

2
Моето е по разработено пък...:)
ГЕНЕРАЛА

2023.05.17 | 12:45

1
И, АЗ, ПИТАМ : КОЛКО ГОЛЯМО ТИ Е ДУПЕТО ? КАЖИ, МА !!!

Добави коментар

Водещи новини