Печелила Уимбълдън захвърли ракетата и навлезе в OnlyFans: Няма да се събличам, но ще правя други интересни неща

  • 04 май 2023 15:19

  • 21809
  • 1
Печелила Уимбълдън захвърли ракетата и навлезе в OnlyFans: Няма да се събличам, но ще правя други интересни неща
© Instagram

Бившата тенисистка София Жук, която на 15-годишна възраст печели юношеското издание на Уимбълдън, обяви, че си е направила профил в платформата за възрастни OnlyFans – нов завой в професията ѝ като модел. Вместо одобрението на своите последователи, това ѝ донесе порой от критики.

„Не се вълнувайте толкова, няма да се разголвам, но ще правя други интересни неща“, написа Жук за информация на своите близо 130 хил. последователи в Инстаграм.

Голяма част от феновете я разкритикуваха за намерението ѝ да си направи регистрация в платформата и да качва съдържание, припомняйки ѝ, че навремето е била сочена за една от най-обещаващите таланти на световния женски тенис. Тогава Жук се видя принудена да обясни, че се е наложило да изостави спорта заради сериозните болки, които изпитвала в гърба.

OnlyFans "богиня" избяга от Италия заради високите данъци

Младата рускиня, която живее в Маями, сподели в интервю за RT, че не може да си обясни защо винаги, когато публикува в Инстаграм снимка, на която е показала малко повече плът, я заливат множество агресивни съобщения.

Смятам, че хората още не могат да свикнат, че напуснах тениса; че мога да бъда щастлива и без спорт и без да изпадам в депресия, допълни Жук, която навремето бе сочената за "новата Мария Шарапова".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

Последвайте канала на

Novini.bg
21809 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гюлджет.Будев

2023.05.05 | 15:57

1
Красота

Добави коментар

Водещи новини