Художничката от "Ергенът" не познава срам, ето как се снима

  • 29 март 2023 13:16

  • 22443
  • 3
Художничката от "Ергенът" не познава срам, ето как се снима
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Ивелина Иванова от "Ергенът" може и да се опитва да спечели сърцето на Евгени, но това на други със сигурност вече е получила.

Художничката стана доста популярна в социалните мрежи, но не заради славата от шоуто, а благодарение на някои свои снимки, които качва в Instagram без проблем.

Ето я ултра секси майката на Теодора от "Ергенът"

Да, става дума за именно такива еротични снимки, които Ивелина качва без срам, а мъжката половина от феновете ѝ са доста доволни.

Еротиката определено се харесва на красивата художничка, но Евгени все така не обръща внимание на Ива. Е, той като цяло не обръща внимание на повечето момичета, което не е изненада. На този етап Генчев има очи само за Айлин и Валерия, която спрягат за победителката във втори сезон. 

Жартиерите пък са любима част от бельото на брюнетката, защото често присъстват на снимките ѝ.

Това обаче Евгени не го впечатлява, а в шоуто художничката не е особено активна. Не се сваля на Генчев, не го търси за контакт, но пък и Джия не беше активна, а видяхме как се обърнаха нещата.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
22443 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Спас

2023.03.31 | 15:24

3
Еми хубава жена е. Нормално да се снима.
Ас

2023.03.29 | 14:28

2
Баджаци има цици няма кво бельо кви пет лева

2023.03.29 | 13:41

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4900 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини