Евгени избира между две от най-близките приятелки в "Ергенът"

  • 21 март 2023 13:23

  • 17430
  • 5
Евгени избира между две от най-близките приятелки в "Ергенът"
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ тази седмица по bTV. В сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на бурни емоции, болезнени откровения и две целувки, които ще предизвикат изненадващ обрат във взаимоотношенията между участничките.

В сряда вечер (22 март) вечерният коктейл ще протече по нови правила, а момичетата няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болка и ясно ще заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала да пренебрегне „ученичките си“ и решението му да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. Каква ще бъде реакцията на Евгени и дали „смелостта“ на девойката няма да предизвика сълзи от разочарование в очите ѝ? 

Високо напрежение в "Ергенът"

По време на коктейла музикантът ще предприеме изненадващ ход и ще се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му. Има ли конкретна цел неговата постъпка, ще стане ясно в сряда от 21:00 ч. по bTV, когато зрителите ще станат свидетели и на едно неочаквано извинение. Вечерта ще завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ерген“ на България ще трябва да избира между две от най-близките приятелки в имението. 

В четвъртък вечер (23 март) своята покана за романтична среща ще получи дама, която отдавна копнее за индивидуално усамотение с Евгени. По време на тяхната идилия виртуозът ще изненада своята избраница, вземайки нещата буквално „в свои ръце“. „Ергенът“ ще отведе дамата на специална вечеря в ресторанта на свой близък приятел, а неудържимото привличане помежду им ще стане повод за повече от горещ завършек на романтичното уединение. 

Междувременно, останалите момичета в имението ще трябва да се изправят във физическо съревнование в басейн, пълен с първокачествена „нежно хидратираща и деликатно подхранваща кожата“ слуз. Наградата за победителката е първа лична „аудиенция“ с Евгени и изкачване в йерархията. Две от момичетата обаче ще решат да нарушат правилата, а това тяхно „неподчинение“ ще стане повод за истинска буря в имението на любовта. 

Зрителите ще станат свидетели и на емоционален разговор между Евгени и Пам, в който тя ще му признае за най-голямото предателство в живота ѝ, което я е наранило до болка. Есеистката няма да успее да овладее емоциите си, а каква ще бъде реакцията на Евгени, предстои да разберем в четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Коктейлът ще бъде белязан от още една дългоочаквана целувка, която ще бъде запазена в тайна, а в края на вечерта предстои нова Церемония на розата, след която още една от претендентките ще трябва да се сбогува с Евгени.

Novini.bg
17430 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.03.22 | 09:56

5
Искам да изчукам тези миндили.

2023.03.21 | 21:09

4
Що не пуснахте 2-3 джендърчета покрай момите, ква е тая дискриминация, къде са ви европейските ценности.

2023.03.21 | 20:45

3
Евгения то само жени + Евгения
Кънчо

2023.03.21 | 18:52

2
и двете са триперливи
Имате в предвид предаването

2023.03.21 | 16:25

1
“Харемът”?

Добави коментар

Водещи новини