Ето кои успели красавици се състезават за тазгодишната титла "Лейди България"

  • 20 март 2023 14:39

  • 2852
  • 3
Ето кои успели красавици се състезават за тазгодишната титла "Лейди България"
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Инженер по храните и зъботехник ще участват в надпреварата за  “Лейди България”. Освен тях, за титлата ще спорят пиар консултант, нотариус и фризьорка. Репортерката на „Телеграф“ Лидия Драгомирова също е една от финалистките. 

Корона 

След кастинг, проведен в цялата страна, до финала на конкурса „Лейди България“ са допуснати дванадесет претендентки от над 150 заявили желание. Те отговарят на критериите да са независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера, финансова стабилност и успешен личен живот. Красавици с престижни професии и образование ще се борят за  голямата награда. Сред тях има адвокат, нотариус, студентка по зъботехника, инженер по храните, специалист връзки с обществеността и собственик на меркетингова агенция. 

И тази година конкурсът застава зад благородна кауза. „Лейди България 2023“ ще подкрепи кампанията на БТА и фондация „Искам бебе“ - Родители навреме.

„Избрали сме именно тази кампания, защото в конкурса участват момичета, посветили живота си на кариерното си развитие, но чрез тях искаме да напомним, че ролята на жената като майка е основна и не бива да бъде отлагана“, заявиха пред „Телеграф“ организаторите. 

Козметичката Екатерина Маринова стана Мис Силикон 2020

Финал 

Конкурсът ще протече в три тура. Дамите ще дефилират в ежедневни облекла, елегантни и официални рокли.  Момичетата ще бъдат оценявани от миналогодишни носителки на титлата "Лейди България", между които журналистът Елизабет Методиева, моделът Силвия Теодосиева, бизнес дамата Мария Бойчева, Карина Атанасова и други. 

Теодора Павлова
2852 3

Коментари 3

Добави коментар
Каръдайь

2023.03.20 | 23:27

3
че кво им е успялото ... или тати или чичи мушкат пари за операции

2023.03.20 | 23:22

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.03.20 | 15:22

1
Много мангуста, много нещо.

Добави коментар

Водещи новини