Евгени Генчев бил изпълнител на поп-фолк компания само преди 5 години

  • 17 март 2023 12:33

  • 27151
  • 5
Евгени Генчев бил изпълнител на поп-фолк компания само преди 5 години
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Оказва се, че новият "Ерген" Евгени Генчев е бил изпълнител на поп-фолк компанията „Хит мюзик” през 2018 г., когато като гост участва с пианото си в баладата на Лорена и Джордан „Внимавай какво си пожелаваш”.

Там участието на Генчев е също толкова майсторско, колкото и изпълненията му на Гершуин по световните сцени, но типично за родната представа за възвишен музикален вкус, акордите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Не е ясно как майстор-пианист, познат по целия свят и личен приятел на Том Джоунс и Лейди Гага, има допирни точки с чалгаджиите, но е факт - Генчев е сред изпълнителите на „Хит мюзик”, попаднали в „Ергенът”.

Гореща среща в "Ергенът": Евгени и Айлин се награбиха

Във втория сезон на хитовото риалити за момък, търсещ голямата любов сред 25 изгладнели за слава жени, е пълно с кадри на звукозаписната компания „Хит мюзик” или свързани с тях лица. Собственост на продуцента и бивш кадър на „Пайнер” Йордан Василковски-Оцко, компанията е успяла да внедри в предаването двама преки свои изпълнители и един косвен, а сред тях е не кой да е, а лично „ергенът” - виртуозният пианист Евгени Генчев, пише в. „Уикенд”.

Малцина се сещат за участието на младия красавец в клипа на Лорена и Джордан, но всички знаят, че реално една от състезателките за сърцето му - Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря през 2020 г. и тогава се хвалеше, че няма нито една корекция по себе си. Изпълнителката изгря с дует с колежката си Емануела, а оттогава кариерата ѝ леко позападна. Джия е втората от „Хит”, която е намърдана в шоуто за спечелване на сърцето на Евгени, но злите езици твърдят, че Оцко не е спрял дотам.

"Да си го "слага" с когото си поиска": Бащата на Айлин Бобева взриви с думи

Хубавата каратистка Айлин Бобева е не само майсторка с черен колан, но и участничка в клип на Меди, който навремето също имаше договор с „Хит мюзик”, преди да направи своя компания. Шушука се, че Айлин е била избрана за парчето на Меди „Мария”, защото отношенията им не са били само професионални. Отсега фенове на „Ергенът” се присмиват какво ли ще е, ако Генчев избере именно красавицата за своя любима и се окаже баджанак на рома Меди. Прекомерната концентрация на изпълнители, участници и свързани с тях лица от компанията „Хит мюзик” в шоуто обаче даде повод за по-злостни коментари, че Оцко е финансирал участието на питомците си, а самата Айлин също имала амбиция да превърне в нова звезда след края на риалитито. Други, по-лековерни, пък вярват, че покрай работата си и като партньор в пиар компания, Евгени се е запознал с Оцко и оттам са топлите им отношения и поканата да участва в клипа на Лорена. Това обаче не отговаря на въпроса как толкова звезди от една музикална компания са намерили подслон в луксозното имение в Бодрум.

Теодора Павлова
27151 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.03.20 | 23:29

5
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Ха

2023.03.17 | 13:47

2
Ми този Евгени мяза на мангал
Хи

2023.03.17 | 17:19

4
Ха, какво значи мангал.
Кореста Батка

2023.03.17 | 14:43

3
Евгения ергенката да ми души и яде кора деа педераса деа

2023.03.17 | 12:40

1
То и педерастията му надзърта

Добави коментар

Водещи новини