Неочаквани обрати в „Сървайвър“

  • 16 март 2023 15:00

  • 3216
  • 1
Неочаквани обрати в „Сървайвър“
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Точно месец след старта на „Survivor“ 7 неочаквана изненада ще разтърси двете конкурентни племена.

Размяна на участниците между отборите подлага на изпитание досегашните приятелства и пренарежда картите. Новото прегрупиране отбелязва началото на новия етап на играта, в който на преден план излиза социалната игра, съобщават от БТВ.

Ако досега участниците във формата се стараеха да се харесат на зрителите, за да спечелят подкрепата им, време е маските да паднат и всеки да започне да играе за себе си.

Треньорката по джудо Александра Накова оцеля само седмица в "Сървайвър"

Как риалити героите ще реагират на неочаквания обрат и кой ще се възползва от него, зрителите ще проследят в новите епизоди на приключенското риалити в понеделник и вторник от 20.00 часа в ефира на bTV.

Двама участници ще вземат тежки решения за съдбата на съотборниците си, които ще предизвикат бурна лавина от емоции. А едно писмо и една среща на усамотено място в Доминикана ще се превърнат в детонатор, който ще накара всички играчи да променят стратегиите си. Старите коалиции ще започнат да се разпадат, а на тяхно място да се появяват нови.

Как ще се развие противоборството между най-силните жени – в по-силна вражда или в по-невидим съюз? Ще ескалира ли напрежението между „старите кучета“ и „младите лъвове“? Как ще повлияят на играта новите битки за авторитет, не по-малко изтощителни от сблъсъците за племенен имунитет и игрите за награди?

През следващите седмици героите на Survivor навлизат по-дълбоко в непознатите води на човешките взаимоотношения, а номинираните от съотборниците си ще се сблъскват в дуелите за оцеляване. Целта е ясна – загубилите ще се разделят с мечтата си за титлата „Последният оцелял“.

Мая Йорданова
3216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.03.17 | 01:21

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини