V:RGO взриви Instagram с емоционален пост, Джия от "Ергенът" реагира

  • 15 март 2023 12:52

  • 4770
  • 3
V:RGO взриви Instagram с емоционален пост, Джия от "Ергенът" реагира
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

V:RGO и EMIL TRF изненадаха феновете си с нов жесток трак, озаглавен "Винаги". Аранжиментът и лириката са на двамата, а видеото направи официалната си премиера в YouTube.

Междувременно V:RGO сподели снимка, на която се прегръща с Emil TRF, но посланието към кадъра провокира хиляди реакции. Думите на певеца са забелязани и от неговата колежка Джия, която в момента участва в риалити шоуто "Ергенът".

"В тоя несъвършен свят, с тея несъвършени сетива и несъвършени умове сме тръгнали да търсим съвършенство в отсрещния. Няма го. Няма и да го има. Съвършено е да избереш за кое от всичко да страдаш и да си струва дългосрочно. Бог ни е създал, за да ни даде възможност да изпитаме нектара от истинските отношения и чистата любов, а ние се отвръщаме от Него в името на нашите илюзорни представи", пише певецът, който засяга много философски теми в изкуството си.

"Всеки иска някой, който да го разбере без да обели дума, всеки иска любов дето “няма нужда да говориш”… guess what.. няма такова нещо, не и в тоя лимитиран и временен свят. Любов се създава с труд, желание, търпение, състрадание, смирение и е мега трудно и никога няма крайна точка както лъжливите филми, медии и интернета показват", пише още V:RGO.

Младият рапър Вирго се похвали: Имам скандални видеа и снимки с Мария Илиева

Артистът намеква, че е имало много хора и медии, които са се опитвали да го скарат с EMIL TRF. "След всички опити да ни разделят, да ни скарат, да ни съборят, да ни сравняват. Сред всички различия като хора, артисти и контрастните ни емоции. След всички хора, дето минаха през нас, добронамерени и не толкова, след всички батаци, пари, наркотици, коли, жени и всичко останало в тая дупка наречена музикална индустрия, ние сме е така, брат, щото приятелството не зависи от повърхностни неща, не зависи от успехи и неуспехи, от интереси и желания, а от вътрешно разбиране, компромиси и опит да задържиш, щото най-важното на края на деня не са материалните ни постижения, а тея взаимоотношения, дето развиваме с всички прекрасни души около нас в процеса", завършва дългия си благодарствен пост V:RGO.

Теодора Павлова
4770 3

Коментари 3

Добави коментар

2023.03.15 | 20:37

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.03.15 | 16:39

1
Кои са тия звезди, бе?
Баба ти

2023.03.15 | 20:14

2
Баща ти и майка ти

Добави коментар

Водещи новини