Ето я истината за напускането на Филип Буков от "Сървайвър"

  • 08 март 2023 13:55

  • 45956
  • 8
Ето я истината за напускането на Филип Буков от "Сървайвър"
© Фейсбук

Наложи се Филип Буков да напусне екстремното шоу "Сървайвър" доста рано, заради установени сърдечни проблеми.

Точно те предизвикаха истинско изумление сред феновете на актьора, който бе сочен и от мнозина в мрежата за фаворит за спечелване на тазгодишното риалити.

Пореден обрат променя хода на Сървайвър

Да, ама съдбата реши друго за него, поне засега. Проблемите със сърцето изненадаха мнозина, тъй като Филип Буков води доста здравословен начин на живот, спортува всеки ден и поддържа завидна физическа форма.

"Това е типичен проблем със сърцето след изкаран ковид. С времето нервната система, контролираща сърцето, ще се възстанови, но трябва да избягва екстремни натоварвания като "Сървайвър". Правилно решение", гласи един от многото коментари след изненадващото напускане на актьора.

Склонни сме да повярваме, тъй като през декември 2020 година Филип Буков се разболя от ковид, като тогава се говореше, че в огнище на зараза се е превърнала снимачната площадка на сериала "Откраднат живот", в който той участваше. Дали е така обаче, можем само да гадаем, пише blitz.bg

Между временно освен Филип Буков, със "Сървайвър" завинаги се раздели и моделката Марго Купър, която си тръгна заради събрани най-малко зрителски гласове (10.166%). Тя беше номинирана заедно с актрисата Снежана Макавеева и ресторантьорката Божана Кацарова, но не успя да запази мястото си и да продължи напред.

Последвайте канала на

Novini.bg
45956 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2023.03.08 | 15:52

2
Ха ха хааа нарича се ваксина съсипа много млади хора и имат сърдечен проблем и веднага се сетих като го дадоха че е ваксан

2023.03.09 | 20:41

8
точно така никой не може да ги хване...

2023.03.08 | 16:38

5
Абе мозъчни едва ли има щом не се е ваксинирал

2023.03.08 | 16:09

3
Ти и без ваксина имаш мозъчни проблеми.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.03.09 | 05:43

6
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка у Гугъл. Ков грозен и зъл сурат има тая надка.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.03.09 | 05:45

7
................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила. !!!

2023.03.08 | 16:38

4
Една от страничните реакции на ваксината,уж за ковид,е миокардит и перикардит.Това вече е всеизвестно въпреки цензурата.
fds

2023.03.08 | 14:07

1
хааххааххаха

Добави коментар

Водещи новини