Още преди 10 години: Крайно интимни кадри с Васил Драганов и Ева Тепавичарова

  • 02 март 2023 14:06

  • 79544
  • 2
Още преди 10 години: Крайно интимни кадри с Васил Драганов и Ева Тепавичарова
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Актьорите Васил Драганов и Ева Тепавичарова, за които се разбра че са гаджета, са участвали в гола сцена.Това се случва преди повече от 10 години в популярния комедиен сериал „Столичани в повече“, припомня „България Днес“. 

Още тогава между двамата припламват искри, а техните колеги се чудят дали това е моментът, в  който е станала заварката. Все пак по това време и двамата са семейни. Години по-късно Васко се разведе с журналистката Андреа Андреева, с която миналия месец имаха престрелки в публичното пространство. Бившата му жена чака бебе от друг, освен това го обвини във физическо насилие. Драганов призна, че вече е във връзка с Ева Тепавичарова.

Васил Драганов: И аз вече имам жена до себе си, тя е моето момиче!

Интимните кадри са в един от първите сезони на „Столичани в повече" между героите им Радослав Чеканов и Йовка Лютова, които се залюбват. На тях Ева е полегнала на кушетка в очакване на масаж. Тя е гола от кръста нагоре, като за части от секундата на екрана лъсват големите й гърди. Драганов пък и прави масаж и нещата не приключват до тук....Ева е сред актрисите с рекордно голям бюст. Нейна гола снимка от 2006г., на когато е бременна със сина си Борил взриви публичното пространство.

Тепавичарова, както и Драганов, има две деца - Борил и Самуил. Те са от съпруга ѝ – тенора Георги Петров.

Теодора Павлова
79544 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.03.02 | 15:08

2
И какво ме засяга ??
Gio

2023.03.02 | 14:33

1
Еднакво смотани сте зимайте се

Добави коментар

Водещи новини