Юристът Крум Цонев от племето "Воини" отпадна от "Сървайвър"

  • 01 март 2023 12:05

  • 2124
  • 3
Юристът Крум Цонев от племето "Воини" отпадна от "Сървайвър"
©
Слушай новината Слушай новината

Седмият сезон на „Сървайвър“ по bTV е непредвидим и никой от участниците не може да разчита на сигурност, спокойствие и комфорт. В екстремното приключение, в което изпитанията са ежедневие, угасна факлата на още един претендент за титлата „Последният оцелял“.

Юристът Крум Цонев напусна предаването, след като получи най-малко гласове от зрителите (18,99%). Той беше номиниран за изгонване заедно със съотборниците си от племето „Воини“ - гемолога Светослав Славчев и акаунт мениджъра Елина Панайотова, но вотът не беше на негова страна. „Щастлив съм, че бях тук и изпитах емоцията на „Сървайвър“. За мен беше предизвикателство да се махна от реалния свят и да свикна със съвсем различна среда. Мисля, че занапред ще оценявам нещата в живота си много повече“, каза Крум преди завинаги да се раздели с приключението в екзотичната Доминикана.  

Tattstoner напусна "Сървайвър", проблемът бил в "хигиенните навици"

През изминалите дни „Сървайвър“ за пореден път сблъска двата враждуващи отбора. Племето „Известни“ спечели имунитет, спаси се от номинации и успя да запази целостта си. Ресторантьорката Божана Кацарова се открои като лидер в своя тим, но доминацията й предизвика недоволство в двама от съотборниците ѝ - актрисата Снежана Макавеева и влогъра Стефан Попов-Чефо. За всеобща изненада, футболистът Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов, които имаха стара вражда, успяха да изяснят отношенията си и да възродят приятелство си. 

В конкурентното племе „Воини“ също не липсваха силни емоции. Появи се напрежение по линията млади-възрастни участници. Скоро ще стане ясно дали капитанът - футболистът Цветелин Ставрев, ще успее да сплоти съотборниците си или ще заложи на различна стратегия. Водещият Ваня Джаферович, който има опит и като участник в предаването, даде ценен съвет на сървайвърите, амбицирани да стигнат до финала. „Успехът не е окончателен. Провалът не е фатален. Важна е смелостта да продължиш“, каза той. 

Освен че трябваше да се справят със сложни междуличностни отношения, участниците изпитаха на гърба си лишенията и пострадаха от местната фауна. Актьорът Филип Буков няколко пъти губи съзнание и беше закаран в болница, а екскурзоводката Геновева Иванова, която беше ухапана от опасно животно, вероятно скорпион, също получи спешна помощ. 

Филип Епитропов
2124 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Б

2023.03.04 | 19:00

3
Бастун, харпун, глупавия Крум!

2023.03.01 | 15:07

2
ТОЯ СЪРВАЙВАР Е ЗА ДЕЦА ОТ 1 ДО 5 КЛС. ГАВРА СЪС СЪРВАЙВАР.. ИГРИ НА ВОЛЯТА Е 10 ПЪТИ ПО ЯКО ПРЕДАВАНЕ ОТ ТАЯ ПО. МИЯ.
Д

2023.03.01 | 14:40

1
Крум ти беше голям БАСТУН!!!

Добави коментар

Водещи новини