Участник в "Игри на волята" взриви ефира с изцепка ала Божинов

  • 08 септември 2022 11:23

  • 50223
  • 0
Участник в "Игри на волята" взриви ефира с изцепка ала Божинов
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

"Игри на волята" 4 стартира с куп изненади и цяло ново четвърто племе от резерви. В стандартните племена - жълти, сини и червени обаче, участниците вече са се впуснали в опасни битки на терен.

Най-любопитно е племето на сините "Супергероите". Там може да откриете от професионални спортисти, през домакини, та чак до "ТикТок" звезди.

Участничка в “Игри на волята“ изяла собствената си плацента

Отново там е и Гого, момчето което живее в Саудитска Арабия и е инструктор там, но и което успя само за секунди да взриви ефира с бисер ала "Валери Божинов".

Мрежата вече прегрява, а видеото с разпространението на гафа му е вайръл.

Когато губят първата битка, сините биват заточени на пуст плаж. Пред камерите, в синхроните, участниците биват помолени да коментират обстановката, а думите на Гого поразяват в целта. 

"Първото ми впечатление, когато стъпих на пустия плаж, беше че няма нищо. Пуст е, нали", изстрелва шампионът по калистеника. 

@igri.na.volqta_x.bg Игри на волята: България - (03.09.2022) #игринаволята #игринаволятасезон4 #смях_бг #божинката #супергерои #fypbg #новсезон #foryoupage #viral ♬ original sound - ИГРИ НА ВОЛЯТА - СЕЗОН 4

Последвайте канала на

Росица Валентинова
50223 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини